Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Ακόμα και οι «ποταμίσιες» δημοσκοπήσεις ομολογούν: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

9,6% με αναγωγή σε μία έρευνα παραδοσιακά εχθρική για τη Χρυσή Αυγή

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προεκλογικά είχε πληγεί ανεπανόρθωτα από την δράση ενός στελέχους του μπομπολικού αποκόμματος, το οποίο είχε παρεισφρήσει στην ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου, αλλοιώνοντας τις έρευνες και φτάνοντας να δίνει στο «Ποτάμι» μέχρι και 15,5%! Εν τέλει το εν λόγω συνονθύλευμα απάτριδων γκρουπούσκουλων και υπηρετών των καναλαρχών κατάφερε μετά βίας και άπειρης προπαγάνδας να πάρει μόλις 6,6%.
Δεν γνωρίζουμε αν τελικά το εν λόγω κομματικό στέλεχος απομακρύνθηκε από..... την συγκεκριμένη θέση, όπως θα έπρεπε, όμως η τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, ομολογεί κάποια πολύ σημαντικά πράγματα, παρά το γεγονός ότι είναι και πάλι προφανώς χαλκευμένη. Η ομολογία της δημοσκόπηση συνοψίζεται στα εξής σημεία:
  1. Ο Σαμαράς καταρρέει
  2. Ο Τσίπρας δεν πείθει
  3. Η Χρυσή Αυγή είναι....... αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά
Καταρχάς πριν πούμε το οτιδήποτε να παραθέσουμε ένα στοιχείο της δημοσκοπήσεως που αναγράφεται και στα στοιχεία της, δηλαδή ότι η αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου έγινε «στις δύο επιλογές που δηλώθηκαν ως πιθανότερες». Δηλαδή τα στοιχεία είναι ήδη χαλκευμένα με παραδοχή της ερευνητικής αρχής. Παρόλα αυτά τα παραθέτουμε: 

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι..... δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη μία έρευνα που έχει «εκτός» το 32,5%, αλλά αυτό είναι μία συνήθης ασφαλιστική δικλείδα των δημοσκόπων για να μην μπορεί κανείς να τους μηνύσει για διάδοση ψευδών ειδήσεων. Κοιτώντας όμως τα ποσοστά και κάνοντας μία απλή αναγωγή, βλέπουμε ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι τουλάχιστον στο 9,6%. Αυτό σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ανέτως σε διψήφιο ποσοστό, αφού η πραγματική αναγωγή δεν γίνεται μαθηματικώς, δεδομένου ότι πολλοί εκ των «αναποφάσιστων» δεν δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, αλλά τελικώς θα το κάνουν.
Συμπερασματικά, εκ της δημοσκοπήσεως μπορούμε να «μαντέψουμε» ποια θα είναι τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών, τα οποία και θα ομοιάζουν πολύ με τα αποτελέσματα που έδωσε η τελευταία δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, που δείχνει ξεκάθαρα κατάρρευση της ΝΔ, κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ και την Χρυσή Αυγή στην θέση της Εθνικής και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με διψήφια ποσοστά.
Υ.Γ.: Πάγια τα μέσα που αναμεταδίδουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις φτιάχνουν υπότιτλο που να λέει "τρίτο κόμμα το ποτάμι". Τώρα τι έγινε και δεν υπάρχει ο αντίστοιχος υπότιλος; Απάντηση: Δεν βολεύει την καθεστωτική προπαγάνδα. Ακόμα περισσότερο δεν θα βολεύουν τα αποτελέσματα των εκλογών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών