Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ δημοκρατών: Γιακουμάτος σε Οικονομέα (MEGA) : "Εσύ άμα τον παίρνεις από πίσω... είναι άλλη ιστορία" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ο Μάκης ο...."λαϊκός" - ο Μυκονιάτης, που τώρα είναι Υπουργός του...."καταναλωτή" αλλά τα πάντα.. ακριβαίνουν, ήταν καλεσμένος στο MEGA, που τόσο πολύ τον αγαπά (οικογενειακώς).
Όμως ο κυρ Μάκης έχει... μεγάλο στόμα και πετάει πολλά..μαργαριτάρια, ασχέτως αν πολλά από αυτά είναι αλήθεια.

Τον ρώτησε ο... ευγενής -sic- κομμουνιστής δημοσιογράφος του MEGA, αν θα πάρει πίσω τη φράση με την οποία "έστελνε στο διάολο" τους δανειστές για να πάρει την.. απάντηση του κυρ-Μάκη, που είναι λίγο... κατσαπλιάς και δεν δέχεται και πολλά, πολλά από..."λουκρητίες" - όπως αποκαλεί τους.. ελαφρούς σε κατ' ιδίαν συζητήσεις.

"Εγώ δεν παίρνω τίποτα πίσω... Εσύ άμα....
τον παίρνεις πίσω είναι μια άλλη ιστορία".
"Κάγκελο" ο κομμουνιστής, με διπλή σύνταξη - για να μην ξεχνιόμαστε - δημοσιογράφος! Είπε απλά ότι "είστε χυδαίος" και είπε και το "αμίμητο" "άλλο τι λέμε ιδιωτικά και άλλο δημόσια κύριε Γιακουμάτο", ομολογώντας ουσιαστικά το... έγκλημα!

Υ.Γ.
Είδατε πόσο.... πολιτισμένοι είναι οι "δημοκράτες", ενώ εμείς οι 'κακοί φασίστες' που τους λέμε "κλέφτες" και "απατεώνες" είμαστε... απολίτιστοι και.. μολύνουμε το δημόσιο διάλογο, για αυτό και δεν καλούμαστε σε κανένα κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών