Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2014

Ο… ΚΑΚΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ KAI OI ΗΛΙΘΙΟΙ

Πυρ ομαδόν εξαπολύεται τις τελευταίες ημέρες κατά του υπουργού Οικονομικών Χαρδούβελη, «εκ των έσω», με αφορμή το φιάσκο με τις 100 δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

Διαβάσαμε, λοιπόν, ότι «οι βουλευτές της ΝΔ είναι έξαλλοι με τον Χαρδούβελη», «τα έψαλαν στον Χαρδούβελη», «ζητούν την απομάκρυνση του Χαρδούβελη», κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Μέχρι και ο Α. Κακλαμάνης του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (ο οποίος τη μία δήλωσε πως θα καταψηφίσει τη νέα ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ και την επομένη δήλωσε «παρών»…) κάλεσε τον φον Αντωνάκη «να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση γιατί διαφορετικά», όπως επισημαίνει, «επωμίζεται ο ίδιος την ευθύνη». Λες και τώρα είναι ανεύθυνος ο Σαμαράς για ότι γίνεται!
Και ω του θαύματος, μετά απ’ όλα αυτά ο...
φον Αντωνάκης ανακοίνωσε ότι αφαιρούνται συγκεκριμένες αρμοδιότητες από τον Γκίκα Χαρδούβελη.

Για όλα, λοιπόν, φταίει ο Χαρδούβελης; Μόνος του αποφασίζει και εκτελεί ο (διορισμένος από τους Σαμαροβενιζέλους και ουχί εκλεγμένος από το λαό…) υπουργός Οικονομικών, ερήμην του πρωθυπουργού Αντωνάκη και του αντ’ αυτού Ευάγγελου; Ποιον κοροϊδεύουν οι λεχρίτες;

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την κλασσική προπαγανδιστική τακτική, ότι υπάρχει ένας καλός πρωθυπουργός που… αγαπάει το λαό του και… σκίζεται για τα συμφέροντά του και κάποιοι κακοί υπουργοί που κάνουν… του κεφαλιού τους και τον… εκθέτουν! Παλιό το κόλπο, όποιος είναι ΗΛΙΘΙΟΣ ας το πιστέψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών