Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

Πλήρωνε κορόιδο Ελληνικέ Λαέ: 50.000 ευρώ για σέρβις στις λιμουζίνες Σαμαρά και Βενιζέλου!


Πλήρωνε κορόιδο Ελληνικέ Λαέ: 50.000 ευρώ για σέρβις στις λιμουζίνες Σαμαρά και Βενιζέλου!

Εκείνοι που έχουν το θράσος να αυτοχαρακτηρίζονται ως «εγγυητές της σταθερότητας», την ίδια περίοδο κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός πεινάει και παγώνει, προέβησαν σε μια ακόμη ενέργεια που αποδεικνύει τόσο την απληστία όσο και την πρωτοφανή αναλγησία τους.
Ο λόγος για την δαπάνη που επιβάρυνε τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων και αφορά το σέρβις των αυτοκινήτων πολυτελείας του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της....
αντεθνικής κυβέρνησης, Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πρόκειται για δύο πολυτελείς, θωρακισμένες BMW 750, των οποίων το σέρβις κόστισε στον Ελληνικό Λαό μόλις 47.600 ευρώ!
Πρόκειται βεβαίως για μια τεράστια πρόκληση, η οποία μπορεί να χαρακτηρισθεί ως χριστουγεννιάτικο δώρο των υπεύθυνων της δυστυχίας του Λαού μας, στον εαυτό τους. Ο τεχνικός έλεγχος έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα με πληροφορίες να αναφέρουν πως αλλάχτηκαν ακόμη και τα σασμάν των οχημάτων, παρά το γεγονός πως δεν είχαν συμπληρωθεί τα απαιτούμενα για αλλαγή χιλιόμετρα.
Ενώ πλήθος οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. παραμένει ανενεργό, καθώς η συντήρησή τους κρίνεται δαπανηρή, η πολιτική ηγεσία της χώρας προτιμά να δαπανήσει ένα υπέρογκο ποσό για να κάνει σέρβις σε δυο οχήματα τα οποία εξυπηρετούν μονάχα τις προσωπικές τους ανάγκες. Τούτο και μόνον, αποδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία, αποκαλύπτει δε την παντελή αδιαφορία τους για την κοινωνική πραγματικότητα η οποία είναι κάθε άλλο παρά αισιόδοξη για το μέλλον. Εκατομμύρια Έλληνες στερούνται των στοιχειωδών αγαθών για την διαβίωσή τους, ενώ Σαμαράς και Βενιζέλος προβαίνουν σε δαπάνες με χρήματα του Ελληνικού Λαού.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε πως Σαμαράς και Βενιζέλος εργάζονται σκληρά για να σώσουν τα πολιτικά τους τομάρια, αλλά σίγουρα δεν εργάζονται για να σώσουν την Πατρίδα και το Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών