Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

Λοβέρδος: "Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η καρικατούρα των εκλογών..."

Είναι το κόμμα που "ευλόγησε" όσο κανένα άλλο τη διαφθορά και τη διαπλοκή, παίρνοντας τη σκυτάλη στη δημιουργία και τη διαιώνιση της εγχώριας πλουτοκρατίας από τη Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή.

Το κόμμα που εγκαθίδρυσε την μαρξιστική αριστερά σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς και δόμησε μαζί με τη μασωνοδεξιά το σαθρό οικοδόμημα του φιλελεύθερου - διεθνισμού. Τέλος είναι το κόμμα που ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος και την βιολογική και οικονομική εξόντωση του Έθνους μας μέσω του Μνημονίου.

Αυτή την ύβρι απέναντι στο λαό μας έρχεται να την εισπράξει ως Νέμεσις στις επερχόμενες εκλογές, που πιθανότατα δε θα είναι εντός του Κοινοβουλίου.
Για αυτό το λόγο όλα τα σημερινά του στελέχη θερμοπαρακαλούν τον ΓΑΠ να....
μην προβεί στη δημιουργία του κόμματος του, που θα σημάνει αυτομάτως και την οριστική καταδίκη του ΠΑΣΟΚ.

Παράδειγμα ο Ανδρέας Λοβέρδος που μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real Fm ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η καρικατούρα των εκλογών και ενδεχομένως να μην έχει καμιά εκλογική τύχη.

"Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να είναι η καρικατούρα των εκλογών", ανέφερε, αν τελικώς διασπαστεί, όπως όλα δείχνουν, και δε θα έχει κανέναν ρόλο την επόμενη μέρα στο ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι.

Η επερχόμενη διάλυση του μισητού ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη μια μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής που σταδιακά έχει κατορθώσει να διαλύσει όλα τα άθλια κόμματα της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών