Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2014

Μα πού χάθηκε ο "σκληρός" Άδωνις τις τελευταίες μέρες...;!

BUBUKOS
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί ο φωνακλάς «Μπουμπούκος». Κανονικά, θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, στα αγαπημένα του τηλεπαράθυρα και να ωρύεται όπως αυτός μόνο ξέρει, υπέρ των νέων απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων, εφόσον είναι για το… καλό μας. Αλλά, δε φαίνεται πουθενά!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με… λιποταξία, εν ώρα μάχης, τιμωρούμενη με την εσχάτη των ποινών! Γιατί άραγε εξηφανίσθη ο πιο φανατικός υπέρμαχος του Μνημονίου; Κάποιος λόγος θα υπάρχει!
Λέτε να φταίει η.....
απαίτηση της τρόικα για αύξηση των χαμηλών συντελεστών του ΦΠΑ σε κάποια προϊόντα -μεταξύ των οποίων είναι και τα βιβλία- η οποία αύξηση των συντελεστών θα οδηγήσει σε αύξηση της τιμής των βιβλίων, άρα και σε μειωμένες πωλήσεις; Λέτε, λοιπόν, ο εν λόγω να κάνει την… επανάστασή του και να μην ψηφίσει (αυτός ο μνημονιακότερος των μνημονιακών) τα νέα μέτρα που θα φέρει στη βουλή η συγκυβέρνησή του, μόλις με το… κακό επιτευχθεί η συμφωνία; Ε, αυτό πια να δούμε, κι ας… πεθάνουμε! Αφού θα τα’ χουμε δει όλα σ’ αυτή τη ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών