Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΜΠΡΟΣ¨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

nd-mayro_xrima_o__article
O Π. Παναγόπουλος με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Εμπρός«,που αποτελεί την τρανταχτή απόδειξη πως η ΝΔ του Σαμαρά πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να χαρακτηριστεί από.....
την Ελληνική Δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση!

Γιάννης Μιχελάκης
πρώην υπουργός Εσωτερικών της ΝΔ και νυν βουλευτής
 Δικογραφία αποστέλλεται από τον Άρειο Πάγο για άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Γ. Μιχελάκη με κατηγορία του χρηματισμού του από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Α. Πάλλη, προκειμένου ο βουλευτής ΝΔ να καταθέσει στην Βουλή ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου υπέρ του Πάλλη, και κατά του αντιπάλου του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Η δικογραφία του Αρείου Πάγου κατά Μιχελάκη θάβεται για 4 ολόκληρους μήνες στα βαθιά συρτάρια του Μπάμπη, και παρά την πρόταση Επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής, 96 βουλευτές αποφασίζουν να μην αρθεί η ασυλία του! 

Σταύρος Παπασταύρου
σύμβουλος του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά
Η εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ με λογαριασμό που ανερχόταν στο εξωπραγματικό ποσό των 500 εκ. ευρώ(!) «θάβεται» και καλύπτεται με γελοίους ισχυρισμούς. Ο Παπασταύρου εξακολουθεί να .. .βγαίνει «λάδι».
 
Ευάγγελος Παπανικολάου
πρώην βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ
Εταιρία εκμετάλλευσης ηλικιωμένων. Ο Ε. Παπανικολάου (που είχε καταδικαστεί και για απάτες το 2013) μα­ζί με άλλα δέκα άτομα φέρονται να εμπλέκονται σε σπεί­ρα που εκμεταλλευόταν εύπορους ηλικιωμένους. Το «λουλούδι» αυτό της ΝΔ ακόμα καταζητείται.
 
Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και Δήμαρχος Θεσ/κης με την ΝΔ
[ Ο Β. Παπαγεωργόπουλος κατηγορήθηκε για υπεξαί­ρεση ύψους 30 εκ. ευρώ, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Προσφάτως η ποινή του μειώθηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης.
 
Γεώργιος Καρατζαφέρης
πρώην βουλευτής της ΝΔ
Στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών ο Γ. Καρατζαφέρης για μίζες και υπεράκτιες εταιρίες, μαύρο χρήμα, τραστ στο όνομα της αδερφής του και του γιου του,και τεράστια χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς του που δεν δικαιολογούνται.
 Ουρά του σκευωρού Σαμαρά ο Κεφαλογιάννης: Μην γίνεστε λαϊκιστές, μην μας κάνετε ρεζίλι και στην Ευρώπη...
Μανώλης Κεφαλογιάννης
Πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ
Το 1993, συνοδός του τότε βουλευτή της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη πυροβολεί στο Ηράκλειο και δολοφονεί εν ψυχρώ οπαδό του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το θέμα υποβαθμίζεται πλήρως, και «αυτί δεν ιδρώνει» για επίρριψη ευθυνών στην ΝΔ!
  
Ιωάννης Ράμμος
Πρώην αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος με την ΝΔ
Σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριανού και Πόπης Παπανδρέου,ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Φω­κίδας Ιωάννης Ράμμος εμπλέ­κεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη από την οποία ο Έλληνας φορολογούμε­νος ζημιώθηκε 5,5 εκ. ευρώ από μίζες.
 
Ανδρέας Παπαμιμίκος
Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Σε δικαστική διερεύνηση έχει τεθεί ο ρόλος που δια­δραμάτισε στην ΜΚΟ «Δίκτυο για την Δημοκρατία στην Νοτιανατολική Ευρώπη». Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ τα οποία διατέθηκαν για προγράμματα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. Σε βάρος του Παπαμιμίκου είχε ασκηθεί δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων από εγκλη­ματικές δραστηριότητες και έκδοση πλαστών και εικονι­κών τιμολογίων.
Δικογραφία είχε συνταχθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου χρή­ματος», ύψους 10,3 δισ. ευρώ στην οποία φέρονταν να είχαν εμπλακεί ο νυν πρόεδρος της Βουλής Βαγ­γέλης Μεϊμαράκης και οι πρώην υπουργοί της ΝΔ, Μιχάλης Λιάπης και Γιώργος Βουλγαράκης. Τα ίχνη της δικογραφίας αυτής χάθηκαν στην «διαδρομή» μεταξύ Βουλής, ΣΔΟΕ (που ανέλαβε να την διερευνήσει σε «βάθος») και της Εισαγγελίας.
Αγνοείται επίσης η τύχη της δικογραφίας που εί­χε διαμορφώσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζητούσε την άρση της ασυλίας των πρώην υπουργών της ΝΔ Κώστα Χατζηδάκη, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Μιχάλη Λιάπη, για τις δεκάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις στο διάστημα 2005-2009, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ιδιαίτερα στο Μετρό.
Μήπως μετά από όλα αυτά κύριοι του «συνταγμα­τικού τόξου», θέλετε να μιλήσουμε για το ποιες είναι οι πραγματικές πολιτικές εγκληματικές οργανώσεις στην Ελλάδα;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών