Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

Κραουνάκης: “Πάνω απ’ τη Λαμία είναι Βουλγαρία!” - Αλήθεια, πόσα χρόνια μιλάνε ελληνικά οι Βορειοελλαδίτες;

Το να είναι κάποιος ανιστόρητος είναι κακό, αλλά το να πιστεύει την ίδια στιγμή ότι είναι «πνευματικός άνθρωπος» είναι τουλάχιστον γελοίο.

Ο λόγος φυσικά για τις δηλώσεις του «καλλιτέχνη», Κραουνάκη, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή αναρωτήθηκε πόσα χρόνια μιλάν Ελληνικά οι βορειοελλαδίτες, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι μιλούσαν βουλγάρικα μέχρι το 1912… Συγκεκριμένα είπε: “Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλαβαίναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία”

Δηλώνει «καλλιτέχνης» και άνθρωπος του πνεύματος, αλλά δεν γνωρίζει από πότε μιλιόταν και γραφόταν τα Ελληνικά στη Μακεδονία. Αυτός ο γίγαντας του πνεύματος, προφανώς δεν έκανε ποτέ τον κόπο...
ν’ ανοίξει ένα βιβλίο ιστορίας, ούτε έστω να επισκεφτεί τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας, που βρίθουν Ελληνικών επιγραφών. 

Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Μήπως ο κύριος friendly του ΣΥΡΙΖΑ εσκεμμένα λέει όσα λέει, ευθυγραμμισμένος σε μια πολιτική αμφισβήτησης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και της Θράκης που θέλει τα σύνορά μας μέχρι τον Όλυμπο;



Όπως και να έχει δεν είναι ούτε ο μόνος ούτε καν ο πιο σημαντικός από όλους τους ανθέλληνες τηλεπερσόνες, που κάνουν καθημερινή πασαρέλα στα σπίτια μας. Έχουν κουράσει τους πάντες με το αβυσσαλέο μίσος τους απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό και το περισπούδαστο υφάκι του ξερόλα κοσμοπολίτη. Έρχεται όμως ο καιρός που θ’ ακούσουν ένα ηχηρό ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ και θα το βουλώσουν μια για πάντα. Θα μάθουν ότι τα σύνορα δεν είναι χαρακιές στο χάρτη που διχάζουν τους λαούς, όπως ισχυρίζονται, αλλά τάφροι γεμισμένοι με το αίμα μαρτύρων και ηρώων.
Μπορεί όλοι αυτοί οι τυχαίοι να έχουν βαλθεί να καταστρέψουν οτιδήποτε Ελληνικό, αλλά λογαριάζουν χωρίς τη Χρυσή Αυγή, τη θεματοφύλακα του Έθνους και γνήσια έκφραση της λαϊκής ψυχής των Ελλήνων. 



Καρανικόλας Χρήστος – Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

1 σχόλιο:

  1. εαν ξαναερθει επανω αυτη η κουραδοσακουλα φροντιστε ρε πατριωτες να του δωσετε ενα μαθημα ωστε να μην ξανακουσουμε ουτε τ' ονομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών