Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

xa-olomelei__article 
 Γράφει ο Αντίοχος
 Βραδιά των μεγάλων διαψεύσεων η χθεσινή. Και μεταξύ των άλλων που διαψεύστηκαν οικτρά, ήταν και οι… Κασσάνδρες (και ξακουστές… γαλιάντρες) που «προέβλεπαν» θετική ψήφο κάποιων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στον αχυράνθρωπο των Σαμαροβενιζέλων!
Την αρχή έκανε η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με προσποιητή αθωότητα ανέλυε δήθεν τον μόνο τρόπο που υπήρχε για να βρεθούν οι περιβόητοι 180:
«Εκατόν ογδόντα μόνο αν βρεθούν πρόθυμοι ναζιστές»:
«Ένας τρόπος υπάρχει να.....
τους βγουν οι 180: να σπάσουν τέσσερις – πέντε ψήφους από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Δεν εννοούμε τον Μπούκουρα και τον Αλεξόπουλο που είναι ανεξάρτητοι, προερχόμενοι από τη Χ.Α., εννοούμε τέσσερις – πέντε από τους σημερινούς βουλευτές του εγκληματικού μορφώματος. Για να το πούμε απλά, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας περνάει μέσα από την αιφνίδια μεταστροφή υπόδικων ναζιστών…».
Το προβοκατόρικο της υποθέσεως κέντρισε τη φαντασία του διαδικτυακού οργάνου του Σαμαρά, που υπερθεμάτιζε με τον δικό του τρόπο:
«Πάντως, υπάρχει και μια άλλη πτυχή που κανείς δεν έχει αναλύσει σε βάθος. Τι θα γίνει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κανέναν. Αν όμως την τελευταία στιγμή αποφασίσουν να στηρίξουν τον κ. Δήμα δημιουργώντας «ηθικό» ζήτημα στην κυβέρνηση;».
Ακολούθησαν κι άλλα τέτοια βρώμικα δημοσιεύματα, ακόμα και στο παραπέντε, που θρασύτατα βεβαίωναν ότι «πήραν άδεια οι χρυσαυγίτες και ψηφίζουν πρόεδρο»!
Βεβαίως, όλοι αυτοί οι τιποτένιοι, γνώριζαν από πρώτο χέρι ότι μόνο από την Χρυσή Αυγή δεν περίμενε να πάρει ούτε μισή ψήφο ο αχυράνθρωπος, αλλά το διέδιδαν ευχαρίστως για να δημιουργήσουν αμφιβολίες και πρόσκαιρες εντυπώσεις.
Αλλά, για σκεφτείτε πόσες ψήφους θα έπαιρνε ο Δήμας και ο κάθε Δήμας απ’ όλα τ’ άλλα κόμματα της «αντιπολίτευσης», αν βρίσκονταν στη θέση της Χρυσής Αυγής! Γονατιστοί θα είχανε πάει και θα παρακαλούσαν να «τσοντάρουν», πρώτα-πρώτα οι αρχηγοί τους κι ύστερα όλοι οι υπόλοιποι! Όπως τότε που υπέγραφαν σωρηδόν τις «δηλώσεις μετανοίας», για να γλιτώσουν τις εξορίες… Ακόμα και «μεγάλα» ονόματα, όπως ο Άρης Βελουχιώτης, ο Μίκης Θεοδωράκης και λοιποί ερυθροί… αστέρες. Ενώ από την Χρυσή Αυγή δε βρέθηκε ούτε ένας προδότης! Ούτε ένας δηλωσίας! Είναι κι αυτή μια ακόμα εθνικιστική νίκη, που δείχνει την -παντός καιρού- ηθική ανωτερότητα και ιδεολογική συνέπεια των Χρυσαυγιτών!

2 σχόλια:

  1. Να θυμίσουμε εδώ ότι και ο γνωστός "αριστερός" εκατομμυριούχος γελωτοποιός Λαζόπουλος, στο τελευταίο "Αλ Τσαντίρι", είχε πει ότι "έχουν συμφωνήσει να βγάλουν τους Χρυσαυγίτες για να ψηφίσουν τον υποψήφιο του Σαμαρά" και άλλες γελοιότητες.

    Είναι πραγματικά απίστευτη η ιδεολογική τύφλα των αριστερών, που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ένα Κίνημα με Εθνικιστικές θέσεις μπορεί να είναι ταυτόχρονα και αντικαπιταλιστικό - αντισυστημικό.

    Εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι στις διακρίσεις των δεκαετιών του 1950 - 60, όπου δεξιός = εθνικόφρων, φιλοαμερικάνος , φιλοκαπιταλιστής και αριστερός = αντι-εθνικόφρων, αντιαμερικάνος και αντικαπιταλιστής.

    Δεν θα καταλάβουν ποτέ την Χρυσή Αυγή, γι'αυτό και η Χρυσή Αυγή θα τους νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τύφλα αγαπητέ, ΚΟΜΠΛΑ είναι, κόμπλα των αριστερών γιατί βλέπουν και ξέρουν ότι δεν φτάνουν την αγνότητα και την μαχητικότητα της ΧΑ ούτε με το μονόκυαλο.
      Θα θέλανε πολύ να έχουν άδικα φυλακισμένους βουλευτές, όλη μέρα θα κλαίγανε και θα σαλιαρίζανε, τον κόσμο θα χαλάγανε.
      Πως να γίνει όμως αυτό; Όταν είναι οι ίδιοι οι μυστικές βάσεις του συστήματος, είναι τα κρυφά υποστηλώματα, αυτά που το κρατάνε όταν αρχίζει και τρίζει και ξεχαρβαλώνεται με τα κομμάτια του να πέφτουν σαν καμμένο τσιμέντο.
      Αυτή είναι η αριστερά, των κίναιδων, των απατεώνων, των ψυχασθενών κομπλεξικών που το μόνο που έχουν στο κεφάλι τους είναι το χρήμα, ο μαμωνάς τους.
      Για αυτό λυσσάνε, γιατί είναι λειψοί και το ξέρουν... κάνουν ότι μπορούν βέβαια για να το κρύψουν απο τον κόσμο, αλλά πιά ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών