Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

Μαζική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη αποκάλυψη για την εντολή του Σαμαρά και την παρέμβασή του στο έργο της Δικαιοσύνης για μικροπολιτικά οφέλη και ενώ όλα τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν θάψει το συγκεκριμένο ηχητικό, η Χρυσή Αυγή βγαίνει στο δρόμο για να δείξει πως βρίσκεται εδώ πιο δυνατή από ποτέ!

Έτσι, βρέθηκε σε μία περιοχή, που ανέκαθεν βίωνε τα προβλήματα - που επέφεραν οι μειοδοτικές στάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων των τελευταίων ετών - πάντα σε υπερθετικό βαθμό. Εγκληματικότητα πολύ συγκεκριμένων “κοινωνικών” ομάδων, λαθρομετανάστες και εμπόριο ναρκωτικών είναι μόνο λίγα από τα προβλήματα που συνθέτουν το μωσαϊκό της καθημερινότητας στη συνοικία της Ξηροκρήνης. Εδώ και πολλά χρόνια οι Έλληνες της περιοχής είδαν στο πρόσωπο των παιδιών της Χρυσής Αυγής...
το μόνο πολιτικό φορέα που μπορεί να φέρει τελειωτική λύση στο σύγχρονο ελληνικό πρόβλημα. Όταν στους αγώνες των κατοίκων της περιοχής, τα υπόλοιπα κόμματα εθελοτυφλούσαν, η Χρυσή Αυγή στάθηκε δίπλα τους, χωρίς να είναι καν εντός κοινοβουλίου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους… και ήταν η μόνη.


Μαζική ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης στην πολύπαθη συνοικία της Ξηροκρήνης

Το εκλογικό σώμα της Ξηροκρήνης, αλλά και οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, που συναντήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημερωτικής εκστρατείας έδειξαν πως δεν ξέχασαν τίποτα από αυτά και γι’ αυτούς τους λόγους μας έδωσαν διψήφια ποσοστά σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών.

Δεκάδες μέλη της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην κεντρική λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης, το πρωί του Σαββάτου και διένειμαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες. Η συγκεκριμένη λαϊκή αγορά είναι μία από τις μεγαλύτερες του νομού και οι αντιδράσεις του κόσμου όταν μας είδαν ήταν εντυπωσιακές. Κάποιοι φώναζαν από τα μπαλκόνια και ένωναν τις φωνές τους με τις δικές μας, καθώς ο αέρας γέμιζε με τα συνθήματα για την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και βουλευτών μας. Κόσμος μας σταματούσε και μας έδινε το χέρι και για ακόμη μία μέρα αποδείχθηκε πως το πραγματικό λαϊκό Κίνημα στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή…



Πλήθος εμπόρων και παραγωγών, που πουλούν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές, μας σταμάτησε και μας συνεχάρη για τις παρεμβάσεις μας εντός και εκτός κοινοβουλίου και τη στήριξή μας, στο συγκεκριμένο κλάδο. Χαρακτηριστική είναι και η φράση κάποιας ηλικιωμένης κυρίας, που βρέθηκε στη λαϊκή αγορά, με το εγγόνι της «Μόνο εσείς μπορείτε να έρθετε εδώ, γιατί εσείς είστε καθαροί – αν έρθουν Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Τσίπρες, Κουκουέδες θα φύγουν με τις πέτρες. Υπάρχει φτώχεια και αυτοί φταίνε, αλλά δεν έρχονται μια βόλτα από εδώ να δούνε».



Μετά τη λαϊκή αγορά έγινε πορεία επί της οδού Λαγκαδά με παράκαμψη στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, όπου και αντήχησαν συνθήματα ενάντια στο παραδικαστικό σύστημα που λειτουργεί σε αυτή τη χώρα και έχει βάλει, αντισυνταγματικά και παράνομα, στη φυλακή εκλεγμένους βουλευτές, επειδή έτσι διέταξε ο Σαμαράς σε ορισμένους, που έχουν ξεχάσει τι είχαν διδαχθεί από το πρώτο έτος στις σχολές Νομικής, που φοίτησαν.



Για ακόμη μία φορά το Μέτωπο Νεολαίας έδωσε το παρών και πρωτοστάτησε και σε αυτή την εξωτερική δράση. Με πειθαρχία, μαζικότητα και δυναμισμό είχε την πλήρη εποπτεία της συγκεκριμένης δραστηριότητας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως η υγιής νεολαία της χώρας βρίσκεται υπό την σκέπη της Χρυσής Αυγής. Με συνεχείς ενέργειες σε πάσχουσες γειτονιές της πόλης, με εξορμήσεις στην Ελληνική Φύση και πάντα πρωτοπόρο στο κοινωνικό έργο του Κινήματος κάνουμε ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση πως είμαστε το αύριο… και ήρθαμε για να μείνουμε!


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους Μακεδόνες συμπατριώτες μου! Εγώ δεν χρειάζεται να βγω, γιατί ήδη είμαι Χρυσαυγίτης και με νου στρατηγού. Θα περιμένω την ευκαιρία να καταγγείλω ΟΛΟΥΣ τους εβραίους για τα αίσχη που έφεραν και διέπραξαν σε βάρος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών