Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2014

Βενιζέλος: "Έχουμε μόνο ένα στόχο... Να μην λάβει η Χρυσή Αυγή εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Στην Εκλογική Επιτροπή του κόμματός του μίλησε ο Β. Βενιζέλος εγκαινιάζοντας και αυτός με τη σειρά του την προεκλογική περίοδο και την έναρξη της προσπάθειας των στελεχών του να σώσουν το ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσα στις διάφορες θυμοσοφίες και τον ακατάληπτο οίστρο του, ο Βενιζέλος φανέρωσε και τον πραγματικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως έχει οριοθετηθεί από τους "αφέντες" του, και δεν είναι άλλος από το να αποτρέψει τη Χρυσή Αυγή να πάρει τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό Κυβέρνησης, που θα σήμαινε αυτομάτως ότι είναι 3ο κόμμα και εν δυνάμει Κυβέρνηση.

Είπε λοιπόν:
"Ο ρόλος και ο στόχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι να είναι το τρίτο κόμμα. Να λάβει την.....
τρίτη εντολή. Θα ήταν τραγικό να λάβει την τρίτη εντολή οι εκπρόσωποι του νεοναζισμού και του νεοφασισμού. Εχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να είναι αυτό που θα υπερβεί εκλογικά αυτή την στείρα διπολική δήθεν αντιπαράθεση. Αρα στόχος μας είναι η τρίτη θέση η τρίτη εντολή. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει αυτοδυναμία"

Όπως όμως καλά γνωρίζει και ο ίδιος το ΠΑΣΟΚ θα δώσει μάχη επιβίωσης, με άλλα 3 όμορα κόμματα να του κλέβουν ψήφους, ΓΑΠ - ΠΟΤΑΜΙ - ΣΥΡΙΖΑ και έτσι ο στόχος του πάει περίπατο.
Παραμένει όμως να είναι στρατηγικός στόχος του "συνταγματικού τόξου" να αποτρέψει το... μοιραίο, αν και φαντάζει δεδομένο.

Μια ακόμη αλήθεια που είπε ο Βενιζέλος είναι ότι η αυτοδυναμία είναι πολύ δύσκολη και έτσι οδεύουμε ολοταχώς για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ..

Γιατί ποιος θα ρισκάρει να δώσει εντολή Κυβένρησης στη Χρυσή Αυγή;!

1 σχόλιο:

  1. ενω οι περισσοτεροι ελληνες εχουν ενα στοχο να σε δουν εσενα και τους αλλους προδοτες στη κρεμαλα βρωμερη κουραδομηχανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών