Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2014

Αντώνη Σαμαρά μην έχεις καμμία αμφιβολία: Η Φυλακή είναι δική σου!


Αντώνη Σαμαρά μην έχεις καμμία αμφιβολία: Η Φυλακή είναι δική σου!

Μετά από δυόμιση έτη εθνοκτόνων μέτρων, με την εξαθλίωση και τη φτώχεια να σκεπάζει ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι του δοκιμαζόμενου Λαού μας, με την εθνική μας περιουσία να ξεπουλιέται έναντι πινακίου φακής σε εγχώριους και ξένους ολιγάρχες του πλούτου, με μια πολιτική σκευωρία η οποία κατέλυσε κάθε έννοια δικαίου, περιφρονώντας το Σύνταγμα της Πατρίδος και την ελεύθερη πολιτική βούληση του Ελληνικού Λαού, η επάρατος, αντεθνική και προδοτική Χούντα Σαμαρά κείται σε συντρίμμια, χάρη στα συντριπτικά πλήγματα τα οποία δέχθηκε από τους Αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!
Εν μέσω του τρόμου που γεννά ο....
συνδυασμός της συνειδητοποίησης των εγκλημάτων που έχει διαπράξει και της αβεβαιότητας που επιφυλάσσει το μέλλον, ο Αντώνης Σαμαράς επιχείρησε να συγκρατήσει τις φυγόκεντρες δυνάμεις του κόμματός του και κυρίως τη μαζική διαρροή δυσαρεστημένων έως εξοργισμένων ψηφοφόρων από το μαντρί της ψοφοδεξιάς προς τη Χρυσή Αυγή.
Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του πλήγματος που πέτυχε η Χρυσή Αυγή, αρκεί να δει την εικόνα στο στρατόπεδο της εγκληματικής συμμορίας που κυβερνά τη χώρα. Την ίδια ώρα κατά την οποία οι βουλευτές της μασονοδεξιάς έσπαγαν τα τηλέφωνα κινητοποιώντας τους εκλογικούς μηχανισμούς των κομματικών τους γραφείων, καθυβρίζοντας συνυποψηφίους τους και τον ίδιο τον Σαμαρά ως υπεύθυνο της δραματικής καταστάσεως στην οποία έχουν περιέλθει, ο Αντώνης Σαμαράς έχοντας απωλέσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, δήλωνε στους δημοσιογράφους με αφέλεια τρίχρονου παιδιού πως «η νίκη είναι δική μας»!
Όταν ο Αρχηγός και οι διωκόμενοι Συναγωνιστές μας, υπέμεναν με στωικότητα και αδάμαστη Πίστη τις αντισυνταγματικές διώξεις της Χούντας Σαμαρά και τις παράνομες προφυλακίσεις, η Χρυσή Αυγή διαβεβαίωνε τον Ελληνικό Λαό πως οι Τύραννοι του Λαού και της Πατρίδος θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους, τα οποία -μην τρέφετε την παραμικρή αυταπάτη- δεν στρέφονταν αποκλειστικά κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά επιπλέον, κατά του Συντάγματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας!
Η πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, είναι πολιτική δίωξη κατά της συνταγματικής νομιμότητας και προπαντός κατά του ίδιου του Ελληνικού Λαού!
Η αποκάλυψη του κυκλώματος εντός της δικαστικής εξουσίας, το οποίο χειραγωγείται από τον ίδιο τον Σαμαρά, δεν άφηνε περιθώριο στο Κίνημα να διεκδικήσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα και δίκαιά του. Η καταψήφιση του θλιβερού και ανεκδιήγητου Σταύρου Δήμα, ο οποίος είχε το θράσος να δηλώσει πως δεν επιθυμεί να εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής περιφρονώντας πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες, υπήρξε η αυλαία των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων της ανέντιμης και ανήθικης Χούντας Σαμαρά.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ακλόνητο σαν Βράχος και ισχυρό σαν το ατσάλι, θα διεξάγει τον Πολιτικό Αγώνα της προεκλογικής περιόδου ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που οι εχθροί του Λαού θα ορθώσουν στο δρόμο του.
Ένας Λαός ο οποίος αντιστέκεται στους δειλούς και τους προσκυνημένους, στους υπεύθυνους των δεινών του και υπονομευτές ενός ελληνικού Μέλλοντος, συντάσσεται υπό το δαφνοστεφανωμένο Μαίανδρο αγωνιζόμενος για Πατρίδα Ελληνική και το πανάρχαιο αυθεντικά ελληνικό Ιδανικό της Ελευθερίας!
Ως εκ τούτου, σε βραχύ χρονικό διάστημα, ο Αντώνης Σαμαράς θα υποχρεωθεί στην τελευταία του άτακτη υποχώρηση μπρος στον επελαύνοντα Λαϊκό Εθνικισμό: αντί της κίβδηλης βεβαιότητος για τη νίκη, θ' ακούσει στεντόρεια και βροντερή τη φωνή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών: Αντώνη Σαμαρά, η Φυλακή είναι δική σου!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών