Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

Σταύρο Δήμα, μήπως είσαι ακόμη ζαλισμένος από το χαστούκι της Μαρίκας;


Σταύρο Δήμα, μήπως είσαι ακόμη ζαλισμένος από το χαστούκι της Μαρίκας;

Πιθανώς εν μέσω διαρκούς ζάλης από το αλήστου μνήμης χαστούκι που εισέπραξε προ πολλών ετών από τη Μαρίκα Μητσοτάκη, ο Σταύρος Δήμας, υποψήφιος από τη Χούντα του Μνημονίου Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προέβη σε μια δήλωση η οποία συνιστά ουσιαστικά την αυτογελοιοποίησή του.
Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε ένα άθλιο παιχνίδι εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού με στόχο να στηριχτεί η υποψηφιότητά του από όλο το αντισυνταγματικό τόξο, ο Σταύρος Δήμας δήλωσε το εξής: «δεν θα δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής»!
Καμαρώστε το μεγαλείο της υποκρισίας του αντισυνταγματικού τόξου, όπως αυτό αντικατοπτρίζεται εξόχως στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα. Μόλις χθες ο....
θλιβερός αυτός υποψήφιος της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, υποδέχθηκε με χαρά τις ψήφους των συναλλασσόμενων με το αντεθνικό Καθεστώς Ε. Μπούκουρα και Χ. Αλεξόπουλου. Συναλλασσόμενων διότι τους παραχωρήθηκε η ελευθερία τους με αντάλλαγμα την στήριξη του υποψηφίου της Χούντας. Προφανώς ο Σταύρος Δήμας συντάσσεται με τις αστείες δηλώσεις Μπούκουρα μετά την χθεσινή διαδικασία: δέχεται τη στήριξη του συμπατριώτη του, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι εκείνος εξελέγη βουλευτής με την ψήφο Χρυσαυγιτών!
Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της καθ' όλα υποκριτικής και παραπλανητικής δήλωσης Δήμα, είναι το εξής: ποιος είναι αυτός ο πολιτικός νάνος που μαζεύει χαστούκια από τη Μαρίκα Μητσοτάκη και τολμά να περιφρονεί την ψήφο πεντακοσίων και πλέον χιλιάδων Ελλήνων;
Εκείνος που περιφρονεί τον Ελληνικό Λαό, είναι αναπόφευκτο να βουλιάξει μαζί με τη Χούντα των ξενόδουλων που τον πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συνεπώς και δίχως υπερβολή, μετά το χαστούκι της Μαρίκας, έρχεται νέο χαστούκι για τον Σ. Δήμα, εκείνο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών