Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

Τρομοκρατημένος ο ΣΥΡΙΖΑ... "Αν αποτύχουμε... έρχεται η Χρυσή Αυγή"!


ΣΥΡΙΖΑ: «Αν αποτύχει η αριστερά, θα μαζικοποιηθεί ο φασισμός»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άραγε είναι τυχαίο ότι όλοι φοβούνται την... έλευση της Χρυσής Αυγής;! Μήπως γιατί όλοι θα πάνε φυλακή με την έλευσή της και βρίσκονται εντός του...."κλεπτοκρατικού τόξου;"

Γράφει ο Αντίοχος

Ποιος είναι ο μεγάλος φόβος για το άμεσο μέλλον των καθεστωτικών, ψοφοδεξιών κι αριστερών; Διαβάστε τι γράφει ένας συριζαίος σε άρθρο του με τον τίτλο «Φόβος»:
«Το φοβογόνο, λοιπόν, πλαίσιο αποδυναμώνει τις δυνατότητες της Αριστεράς, ούτως ή άλλως. Το γνωρίζουμε: αν αποτύχει η Αριστερά, θα μαζικοποιηθεί ο φασισμός…».
Πράγματι! Το ξέρουν πολύ καλά, ότι....
εφόσον αποτύχει (και είναι εκ των προτέρων σίγουρο πως θα αποτύχει!) η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και απομυθοποιηθεί πλήρως η… Αγία αριστερά της μεταπολίτευσης, έρχεται η Χρυσή Αυγή, ως μόνη εθνική και λαϊκή επιλογή! Κι αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν οι παγκόσμιοι τύραννοι και τα εν Ελλάδι ενεργούμενά τους, με τις διώξεις, τις φυλακίσεις και την τρομοκρατία – κρατική και παρακρατική. Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Όπως λέτε εσείς οι Χριστιανοί, αμήν και ποτέ! Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες αναμένουμε την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και της Ελλάδας για να επαναφέρουμε τη δόξα της πατρίδας μας και των Αρχαίων Ελλήνων προγονών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών