Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014

Η «μαύρη Παρασκευή» των ζόμπι καταναλωτών


Η «μαύρη Παρασκευή» των ζόμπι καταναλωτών

Ο ηθικός ξεπεσμός δεν γνωρίζει όρια και οι κανιβαλικού χαρακτήρα συμπεριφορές εορτάζονται από τα τηλεοπτικά κανάλια με γκρο πλαν στιγμιότυπα μαχών που διεξάγονται μεταξύ λοβοτομημένων καταναλωτών, καθώς περιφέρονται σαν ζωντανοί νεκροί στους διαδρόμους λαμπερών πολυκαταστημάτων, έτοιμοι να κατασπαράξουν την λεία τους…
Παρακολουθήσαμε στις οθόνες των τηλεοράσεων, μάζες μαινόμενων καταναλωτών σε Μεγάλη Βρετανία και Η.Π.Α. να εφορμούν σε καταστήματα για να προλάβουν τις εκπτώσεις της  «Μαύρης Παρασκευής», αφού πρώτα στοιβαγμένοι από τα χαράματα στα πεζοδρόμια μάχονταν να προλάβουν το προνόμιο της καλής θέσης στην ουρά.
Ο όρος «Μαύρη Παρασκευή» αναφέρεται για πρώτη φορά στο....
κραχ της 24ης Σεπτεμβρίου του 1869, το οποίο προκλήθηκε από την αποτυχημένη απόπειρα δύο κερδοσκόπων «να μονοπωλήσουν την αγορά χρυσού» που αλλού; …στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. Κατόπιν βέβαια, η «Μαύρη Παρασκευή» καθιερώθηκε ως η έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και η πλέον εμπορική ημέρα για τα καταστήματα.
Οι εκπτώσεις που διαφημίζονται και η πλύση εγκεφάλου που δέχεται η μάζα για τις ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν οδήγησαν την συγκεκριμένη ημέρα στο να αποτελεί κυριολεκτικά έναν θρίαμβο του μάρκετινγκ και του πραγματιστικού τρόπου σκέψης. Δεν είναι τυχαίο ότι στη συνείδηση των ανθρώπων που συνωστίζονται για να αγοράσουν στην πλειονότητα των περιπτώσεων άχρηστα αντικείμενα η συγκεκριμένη ημέρα έχει αποκτησει πια το χαρακτήρα οικογενειακής παράδοσης και συνήθειας.
Ο ηθικός ξεπεσμός δεν γνωρίζει όρια και οι κανιβαλικού χαρακτήρα συμπεριφορές εορτάζονται από τα τηλεοπτικά κανάλια με γκρο πλαν στιγμιότυπα μαχών που διεξάγονται μεταξύ λοβοτομημένων καταναλωτών, καθώς περιφέρονται σαν ζωντανοί νεκροί στους διαδρόμους λαμπερών πολυκαταστημάτων, έτοιμοι να κατασπαράξουν την λεία τους… και όσους νοιώσουν διεκδικητές αυτής, με μια αδηφάγα λάμψη πρωτοφανούς βλακείας και κενότητας να λαμπιρίζει στα μάτια τους.
Και για όσους η περιγραφή φαντάζει ακραία, να αναφέρουμε ότι τα πολυκαταστήματα εφέτος αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες τους τα μεσάνυχτα, αντί του καθιερωμένου πρωινού ανοίγματος, ενώ δεν είναι σπάνια τα φαινόμενα συμπλοκών μεταξύ καταναλωτών με αποτέλεσμα τραυματισμούς. Το αποκορύφωμα δε του ανθρώπινου ξεπεσμού σημειώθηκε το 2008, όταν υπάλληλος – πωλητής καταπλακώθηκε από την πόρτα του καταστήματος στο οποίο εργάζονταν κατά την προσπάθεια του συγκεντρωμένου πλήθους να εισβάλλει εντός αυτού.
Να ευχηθούμε και στα δικά μας; Δυστυχώς η πορεία που ακολουθεί η πατρίδα μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών αφήνει περιθώρια σε μια τέτοια ευχή – ή πιο σωστά κατάρα – να πραγματοποιηθεί. Μοιάζει αναμενόμενο λοιπόν, όπως και το πανηγύρι των μέσων αποβλάκωσης για αυτό το νέο event που θα προστεθεί στην μακρά λίστα ξενόφερτων εκδηλώσεων καταφανούς παρακμής.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που συμβαίνει στην Ανθρωπότητα, και σύντομα στην Ελλάδα, είναι η επίδραση του υλισμού που έχουν δημιουργήσει οι εβραίοι και τα αφεντικά τους. Μόνο οι εντελώς αποβλακωμένοι θα πήγαιναν να τα πάρουν τέτοια ώρα τη νύχτα δίχως να σκεφτούν την υγεία τους και των δικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών