Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014

Ο Σαμαράς, το σουβλατζίδικο και ένας.... λογαριασμός!

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζουμε στο "Βηματοδότη" τα εξής σχετικά με το τι έκανε ο Σαμαράς μετά το πέρας της ψηφοφορίας για τον Προϋπολογισμό.

Ήταν 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν τελείωσε η διαδικασία για την ψήφιση του προϋπολογισμού, η κυβέρνηση είχε... "κερδίσει" μια βουλευτή (Κατερίνα Μάρκου) και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πείνασε. Και αποφάσισε να φάει σουβλάκια.  Προορισμός του ένα σουβλατζίδικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι για να φάει πιτόγυρο και μπιφτέκι.   Παρέα του στο μεταμεσονύχτιο φαγητό ήταν το ζεύγος Κώστα και Βίκης Χαΐτογλου και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Άμυνας Αντ. Οικονόμου.   Έφαγε τα σουβλάκια του αλλά πολιτικά δεν μίλησε. Έφυγε από το σουβλατζίδικο γύρω στις 03:00 και τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο κ. Οικονόμου.  

Ούτε το λογαριασμό δεν....
πλήρωσε ο Σαμαράς παρά το γεγονός ότι λογικά θα έπρεπε να ήταν χαρούμενος από την "επιτυχία" της ψήφισης του προϋπολογισμού. Για τέτοιο.... φιλοχρήματο άνθρωπο μιλάμε.


Το λογαριασμό θα του τον στείλουν εντός 2 μηνών οι Έλληνες ψηφοφόροι και θα είναι.... αβάσταχτος. Τέτοιος που ούτε 10 κιλά χάπια δεν τον γιατρέψουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών