Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

«Το Γένος μας και άλλες φορές σταυρώθηκε, αλλά ιδού ζώμεν!» - Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Η σημερινή πολιτική συγκυρία με μια κυβέρνηση διαλυμένη και πεταμένη στο περιθώριο από τους εντολείς της, αποτελεί σαφή και ξεκάθαρη δικαίωση των πολιτικών θέσεων της Χρυσής Αυγής. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στραγγαλίστηκε πολιτικά από τη θηλιά την οποία η ίδια είχε δημιουργήσει για τον Ελληνικό Λαό.
Από το αλησμόνητο «οι Τροϊκανοί είναι οι καλύτεροι φίλοι της Ελλάδος», ο Σαμαράς και οι αυλοκόλακές του πέρασαν στην αντίπερα όχθη. Ακόμη και ο βαρύς κι ασήκωτος Μεϊμαράκης, τόνισε κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως «η Τρόικα δεν εκφράζει την Ευρώπη για την οποία αγωνιστήκαμε».
Ο πρότερος ανέντιμος βίος της Χούντας βεβαίως, καθιστά αποτρεπτικό για.....
τον καθένα να δώσει πίστη σε όσα «αντιμνημονιακά» ισχυρίζεται πια η Χούντα του Μνημονίου. Μέρος των μέσων μαζικής εξαπάτησης έλαβε ήδη το σήμα των Βρυξελλών και αποσύρει την στήριξή του στο στηριζόμενο σε μια κλωστή οικοδόμημα της Χούντας. Ακόμη και το ΠΑΣΟΚ δια του προέδρου του κατανόησε πως η κυβέρνηση Τσίπρα έχει λάβει το πράσινο φως από τα ξένα κέντρα εξουσίας, που κινούν τις εν Ελλάδι μαριονέτες τους. Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη για εκείνους που υπηρετούν τους ξένους, περιφρονώντας τον Ελληνικό Λαό. Κι επειδή μας αρέσει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, ρωτούμε τον θλιβερό πρωθυπουργό που θα τελείωνε τη Χρυσή Αυγή: πού είναι οι σιωνιστές φίλοι σου τώρα να σε σώσουν;
Από αυτό εδώ το πατριωτικό βήμα, είχα πολλάκις κατά το παρελθόν επισημάνει, πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα θριαμβεύσει ενώ η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά θα κατακρημνιστεί μια για πάντα. Η πρότερη εκείνη πεποίθηση, βασιζόταν σε μια κοινωνική πραγματικότητα την οποία δεν ήταν δυνατό να εξαλείψει καμιά αντισυνταγματική και παράνομη απόφαση είτε της πολιτικής, είτε της δικαστικής εξουσίας: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες σε μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού, εν αντιθέσει με τη ΝΔ του Σαμαρά, η οποία απέκοβε κάθε δεσμό με το Λαό.
Η Χρυσή Αυγή δηλαδή, είναι ένα αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα, ενώ η μασονοδεξιά ΝΔ είναι ένα μόρφωμα μεγαλοαστών πολιτικάντηδων και μιζαδόρων.Το ότι τελειώνουμε με την πατριδοκάπηλη δεξιά, δεν σημαίνει πως ο Αγώνας λαμβάνει τέλος, κάθε άλλο! Ούτε φυσικά σημαίνει πως τελειώνει και η Χούντα του Μνημονίου. Επίκειται αντικατάσταση: τον ρόλο της ΝΔ θα αναλάβει ο Σύριζα, τον ρόλο Σαμαρά θα παίξει πλέον ο Τσίπρας και όλα τα ανωτέρω πρόκειται να συμβούν, με τη σφραγίδα των Ευρωπαίων «εταίρων».
Ο ευκολόπιστος Ελληνικός Λαός θα πέσει για μιαν ακόμη φορά, κι ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία, θύμα των υποσχέσεων της αριστεράς. Συμβάλλουν άλλωστε τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση, τα «αντικειμενικά» μέσα μαζικής εξαπάτησης, αυτά τα «δημοκρατικά» βήματα πολυφωνίας και ελευθερίας λόγου τα οποία φιμώνουν την Χρυσή Αυγή με εντολή του Μαξίμου.Σε κάθε περίπτωση, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα αποτελέσει μετεκλογικά την Εθνική Αντιπολίτευση σε μια εξίσου με την σημερινή, αντεθνική κυβέρνηση της αριστεράς. Η οποία αριστερά φυσικά, θα φροντίσει να διαφυλάξει τα προνόμια των καλοβολεμένων, νεόπλουτων και κρατικοδίαιτων που την στελεχώνουν, και όχι τα δίκαια της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα υποστείλει ποτέ τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης. Διότι τη Χρυσή Αυγή, δεν την δεσμεύουν οι απαιτήσεις και οι διαταγές των ξένων αλλά η προσταγή
της ελληνικής Λαϊκής Ψυχής: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! 
Ευάγγελος Καρακώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών