Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

Και ο νεοταξίτης Διαμαντούρος ανησυχεί για την «επίμονη δημοτικότητα» της Xρυσής Aυγής, άρα είμαστε σε καλό δρόμο


Και ο νεοταξίτης Διαμαντούρος ανησυχεί για την «επίμονη δημοτικότητα» της Xρυσής Aυγής, άρα είμαστε σε καλό δρόμο

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος είναι ένας εξέχων παράγων του κατεστημένου. Κι αν δεν τον ξέρουν οι πολλοί, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον μάθουν στο μέλλον, καθώς το όνομά του «παίζει» για πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους ή για πρωθυπουργός σε κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» (αν και το 2011 του ’φαγε τη θέση ο Παπαδήμος. Πρόκειται ασφαλώς για σκληρό νεοταξίτη, σπουδαγμένο στο ξακουστό πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης και εν συνεχεία διδάσκοντα στο State University of New York, με θέση ερευνητή στο Columbia. Το 1998 διορίστηκε πρώτος Συνήγορος του Πολίτη και το 2003 Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, θέση στην οποία παρέμεινε ως το 2013.
Αυτός, λοιπόν, ο.....
καθεστωτικός παράγων έδωσε συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής», όπου εξέφρασε την ανησυχία του για την «επίμονη δημοτικότητα» της Χρυσής Αυγής:
«Ποιον δεν θα πρέπει να ανησυχεί η άνοδος μιας άκρας Δεξιάς ναζιστικού Τύπου; Θα έλεγα όμως δύο πράγματα: πρώτον, άκρα Δεξιά στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης υπήρχε πάντα. Δεύτερον, αν η κρίση δεν είχε το βάθος και την αγριότητα που έχουμε βιώσει, δεν θα είχαν υπάρξει αυτά τα φαινόμενα».
Ερώτημα: γιατί όλοι οι συστημικοί ανησυχούν μόνο για την Χρυσή Αυγή κι όχι για τα υπόλοιπα κόμματα που πλασάρονται ως… αντισυστημικά; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-o-neotajiths-diamantouros-anhsuchei-gia-thn-epimonh-dhmotikothta-ths-xr#ixzz3LLLKgUlP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών