Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Η ΚΟΥΒΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!

obama_kastro
Έλιωσαν χθες και τυπικά οι πάγοι μεταξύ της Αμερικής και της Κούβας, μετά από μισόν αιώνα σκληρής αντιπαράθεσης!
Έτσι, με ταυτόχρονα μηνύματα που μεταδόθηκαν μετά από εκτενή τηλεφωνική επικοινωνία τους, οι Ομπάμα και Κάστρο ανακοίνωσαν την οριστική ομαλοποίηση των σχέσεων των δύο χωρών. Σε ένδειξη καλής θέλησης απελευθερώθηκαν κι από τις δύο πλευρές, κάποιοι κρατούμενοι-κατηγορούμενοι για κατασκοπεία, ήρθη το αμερικανικό εμπάργκο και οι περιορισμοί για τους Κουβανούς αμερικανικής καταγωγής να ταξιδέψουν και να στείλουν εμβάσματα στις οικογένειές τους στην Κούβα, ενώ επιτράπηκε και η τηλεπικοινωνιακή σύνδεση των δύο χωρών, γιατί όπως είπε ο.....
Ομπάμα στα ισπανικά: «todos somos Americanos» («Είμαστε όλοι Αμερικανοί»).
Τις επόμενες ημέρες, θα γίνει και η επαναλειτουργία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αβάνα και βέβαια θα ακολουθήσουν οι εμπορικές συμφωνίες (οι «business as usual» των καπιταλιστών…), που θα μετατρέψουν τον άλλοτε «σοσιαλιστικό παράδεισο» σε αμερικανική αποικία!
Ήδη, επικρατεί… αναβρασμός στον Περισσό και τα συντρόφια ξαναδιαβάζουν επιμελώς τα «Άπαντα του Στάλιν», για να βρουν… σοφά λόγια του «πατερούλη» και να καταγγείλουν τους «λακέδες του ιμπεριαλισμού» αδελφούς Κάστρο!
(ΥΓ): Οι πιο… σκληροί επικριτές, αναμένεται να είναι εκείνα τα κορόιδα της ΚΝΕ που πήγαιναν και μάζευαν… καφέ και… ζάχαρη στη χώρα των Κάστρο, για να εκφράσουν τη… διεθνιστική τους αλληλεγγύη. Ας πρόσεχαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών