Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

Ξιπασμένη δικαιοσύνη... Το βίντεο Χαϊκάλη "νόμιμο" και ο βουλευτής ηρωποιείται, το βίντεο - ντοκούμεντο Κασιδιάρη "παράνομο" και νέα άσκηση ποινικής δίωξης!!!


Το βίντεο Μπαλτάκου υπήρξε η ατράνταχτη απόδειξη ότι στην Ελλάδα λειτουργεί ένα παραδικαστικό κύκλωμα, που εκτελεί εντολές πολιτικών, προκειμένου να χτυπά πολιτικούς αντιπάλους του κατεστημένου. Ευστόχως είχε απαντήσει ο Μπαλτάκος στην προτροπή του Ηλία Κασιδιάρη να πάει να καταγγείλει τα κακώς κείμενα στην Δικαιοσύνη ότι «να πάω να καταγγείλω την Κουτζαμάνη στον εαυτό της;».


Αποδεικνύοντας την αλήθεια πίσω από τα λεγόμενα Μπαλτάκου, εισαγγελέας αποφάσισε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη, με τις κατηγορίες της «Παραβίασης του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας» και «Χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας». Βεβαίως οι κατηγορίες είναι....
έωλες και αστήρικτες, αφού πρώτον και σημαντικότερο δεν ευσταθούν και δεύτερον επειδή υπάρχουν αποφάσεις του Αρείου Πάγου που επιτρέπουν την χρήση τέτοιων υλικών σε τέτοιες περιπτώσεις.

Βεβαίως για τα περιεχόμενα του εν λόγω βίντεο, αλλά και της συνέχειας που δόθηκε με το νέο ηχητικό ντοκουμέντο, ούτε να γίνεται λόγος. Κανείς δεν έχει αποτολμήσει να διεξάγει έρευνες και ανακρίσεις σχετικά με το αν υπάρχει στην Ελλάδα παραδικαστικό κύκλωμα και πως αυτό λειτουργεί με «εντολές Σαμαρά», ζαμάνφου, Μπάμπηδες και την παρεούλα από την Λέσβο. Κανείς δεν έχει εξετάσει την ύπαρξη και την υφή του εν λόγω παραδικαστικού, μάλλον επειδή αυτό είναι προφανές και φανερό.

Ας γνωρίζουν οι σκευωροί ότι η Αλήθεια εν τέλει θα λάμψει και ότι οι πραγματικοί ένοχοι θα οδηγηθούν στη φυλακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών