Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Νίκη!


Χρυσή Αυγή για την Ελληνική Νίκη!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πορεύτηκε κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους υπό συνθήκες εξαιρετικά δυσχερείς: με τον Αρχηγό του και έξι ακόμη βουλευτές παράνομα προφυλακισμένους, με το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδος κατηγορούμενο, με δεκάδες συναγωνιστές στις φυλακές της Χούντας, με την αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και τέλος, με ακατάπαυστη κατασυκοφάντηση και λάσπη με τις οποίες οι αντίπαλοι στολίζουν τους Εθνικούς Αγωνιστές και τον Πολιτικό μας Οργανισμό. Παρά ταύτα, το Κίνημα βαδίζει απαρέγκλιτα στον δρόμο του Καθήκοντος, δίνοντας στον δοκιμαζόμενο Λαό μας το παράδειγμα της Υπερηφάνειας και της Τιμής σε μια εποχή ανέντιμων, ανήθικων και φαύλων.
Το αντισυνταγματικό τόξο, ο συρφετός δηλαδή που ....
περιλαμβάνει πολιτικά κόμματα, δημοσιογραφικούς οργανισμούς και την ολιγαρχία του πλούτου, φρόντισε ώστε το πρώτο εξάμηνο του έτους 2014 να σύρονται οι συναγωνιστές μας στο Εφετείο Αθηνών, υπομένοντας με γενναιότητα τις βρώμικες μεθοδεύσεις μιας πραγματικής εγκληματικής συμμορίας, η οποία περιλαμβάνει επίορκους πολιτικούς και δικαστικούς παράγοντες. Την καταπάτηση βασικών συνταγματικών κανόνων και την κατακρεούργηση του νομικού δικαίου της χώρας προς ικανοποίηση ρητών πολιτικών εντολών, επιδοκίμασε το σύνολο σχεδόν του δημοσιογραφικού υποκόσμου, αποδεικνύοντας κατά τρόπο ξεκάθαρο πως η προάσπιση της δημοκρατίας την οποία επικαλούνται, αποτιμάται σε ευρώ. Μάλιστα σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, εάν κρίνουμε από τα χρέη των καναλιών και των φυλλάδων στις οποίες εργάζονται οι καθηγητές του ψεύδους και της παραπληροφόρησης.
Η πληρωμένη όμως εκστρατεία λάσπης, αποδείχθηκε αναποτελεσματική και τούτο οφείλεται στο γεγονός πως η πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου υπήρξε σαθρή. Τα «ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία» τα οποία αποδείκνυαν υποτίθεται πως ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα αποτελεί «εγκληματική οργάνωση», ήταν εν τέλει ομιλίες, αρθρογραφία και φωτογραφίες. Το περίφημο «οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής» δεν βρέθηκε ποτέ, διότι απλούστατα υπήρχε μονάχα στο νοσηρό νου των σκευωρών. Τα «μαύρα ταμεία» αντίστοιχα, αποτελούν αναμφισβήτητα χαρακτηριστικό των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, σίγουρα όμως όχι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ως απέδειξε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρέθηκε στο στόχαστρο μιας συντονισμένης, καθολικής και συντριπτικής επίθεσης η οποία είχε διττό χαρακτήρα: δικαστικό και επικοινωνιακό. Στόχος της επίθεσης υπήρξε η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής, όπως είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς στους σιωνιστές των ΗΠΑ. Ο δυνατός όμως, γίνεται δυνατότερος όταν είναι μόνος και η Χρυσή Αυγή επιβεβαίωσε αυτό τον κανόνα: η λάσπη στάθηκε αδύνατο να λυγίσει τη δύναμη της Θέλησης των Εθνικιστών!
Η Εθνικιστική Ενότητα όχι μόνο παρέμεινε αδιάρρηκτη, αλλά επιπρόσθετα ατσαλώθηκε από την συνειδητοποίηση του δικαίου του Πολιτικού μας Αγώνος και κυρίως, από την αγνότητα των Αρχών, των Αξιών και των Ιδανικών μας. Το Κίνημα αντιστάθηκε στις επιθέσεις, αμύνθηκε σθεναρά μέχρι που σήμανε η στιγμή της αντεπίθεσης: η δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού της συνομιλίας του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου με τον συναγωνιστή Κασιδιάρη, στάθηκε το πρώτο συντριπτικό πλήγμα στο μέτωπο των διεφθαρμένων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας.
Το σοκ της κοινής γνώμης υπήρξε τεράστιο όταν ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης απροκάλυπτα δήλωνε πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής ήταν συνέπεια μιας πολιτικής σκευωρίας που οργάνωσε ο Σαμαράς και εκτέλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και το περιβάλλον του στη δικαστική εξουσία, με στόχο τις ψήφους του Κινήματος!
Την αποκάλυψη της μεγαλειώδους πολιτικής σκευωρίας υποδέχθηκε με τρόμο το πολιτικό-οικονομικό σύστημα που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας. Το αρχικό μούδιασμα όμως, διαδέχθηκε η αποπομπή του Μπαλτάκου από τη γενική γραμματεία της κυβέρνησης και η απόλυτη σιωπή αφενός της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» και αφετέρου των «έγκριτων και αντικειμενικών» δημοσιογράφων. Η ψευτοδημοκρατία κατάπιε τις σοβαρότατες και στοιχειοθετημένες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής, καθώς έπρεπε να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός της Χούντας ώστε να καταποντιστεί εκλογικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η επιβεβλημένη παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να διερευνήσει το αληθές των αποκαλύψεων Μπαλτάκου δεν ήρθε ποτέ, αποδεικνύοντας σε όλους τους Έλληνες την «ανεξαρτησία» της. Ήρθαν όμως οι εκλογές του Μαΐου για το ευρωκοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, το αποτέλεσμα των οποίων συνέτριψε οριστικά και αμετάκλητα τα παραμύθια του αντισυνταγματικού τόξου περί διάλυσης της Χρυσής Αυγής. Με εκλεγμένους αντιπροσώπους σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους όπου συμμετείχε ψηφοδέλτιο του Κινήματος, με τρεις ευρωβουλευτές πλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ύψωνε ψηλά τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης διδάσκοντας στους αντιπάλους πως εν τέλει η Πίστη είναι δυνατότερη και από τη φωτιά. Στην εργολαβική λάσπη των εχθρών του Ελληνικού Λαού, 536.000 Έλληνες και Ελληνίδες απάντησαν με στεντόρεια φωνή: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος! 110.000 νέοι ψηφοφόροι, τάχθηκαν κάτω από τα Λάβαρα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία. Υπό τις πλέον δυσμενείς συνθήκες, το Κίνημα σημείωσε μια περιφανή Νίκη η οποία έδωσε νέα ώθηση και νέο ενθουσιασμό στον Πολιτικό μας Αγώνα, βουλώνοντας τα γεμάτα αυθάδεια στόματα των εργολάβων του ψεύδους.
Το Κίνημα παρά ταύτα, διαθέτει το θλιβερό πλην τιμητικό προνόμιο να έχει τον Αρχηγό του, έξι τον αριθμό βουλευτές και δεκάδες ακόμη συντρόφους παράνομα προφυλακισμένους. Εντούτοις συνεχίζει δίχως σταματημό τον Αγώνα, τόσο εντός της Βουλής των Ελλήνων όσο και έξωθεν αυτής, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του απλού Έλληνα που δοκιμάζεται από την πολιτική των Μνημονίων και βλέπει την Πατρίδα του να ξεπουλιέται.
Η δημοσιογραφική συνωμοσία της σιωπής κατ’ εντολή του Μαξίμου και των παράκεντρων εξουσίας, σπάει από τις συνεχείς δράσεις των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος, στις οποίες ανδρώνονται οι Αγωνιστές της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Η επαφή της μαχόμενης Ελληνικής Νεολαίας με το Λαό, δεν αφήνει περιθώρια αποτελεσματικότητας στην βρώμικη προπαγάνδα των τσοντοκάναλων και των ρυπαροφυλλάδων.
Κι όταν τα κόμματα της αντιπολίτευσης σιωπούν μπρος στα εθνικά εγκλήματα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, τότε είναι ξανά η Χρυσή Αυγή εκείνη η οποία στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, επισημαίνοντάς τους πως δεν αρκούν οι προσευχές και τα λόγια για να τιμωρηθούν οι Τύραννοι της Πατρίδος. Το ηχητικό ντοκουμέντο της ξεκάθαρης συνταγματικής εκτροπής δια της ευθείας και ωμής παρέμβασης Σαμαρά στην δικαστική εξουσία για να προφυλακιστούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υπήρξε η ταφόπλακα της επαράτου Χούντας. Η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά είχε πέσει στο λάκκο που έσκαψε για τους Εθνικιστές!
Λίγο πριν το τέλος του 2014, ενός έτους πλήρους Αγώνων για την Πατρίδα και την Ελευθερία, η αντεθνική κυβέρνηση μιας ισχνής μειοψηφίας πνέει τα λοίσθια, αδύναμη να αποτρέψει την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία. Οι φαιδροί συκοφάντες που απαιτούσαν τάχα την επίσπευση των διαδικασιών για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής, έχουν πια κρυφτεί, τρομαγμένοι από το τι θα επακολουθήσει της κατάρρευσης της Χούντας Σαμαρά. Ούτε λόγος φυσικά για τη διεξαγωγή της προ των εκλογών: η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει σ’ αυτές δίχως την παρουσία του Αρχηγού, των προφυλακισμένων βουλευτών αλλά και εκείνων που υφίστανται τους «δημοκρατικούς» όρους του κατ’ οίκον περιορισμού και της απαγόρευσης συμμετοχής σε εκδηλώσεις του Κινήματος!
Στους δειλούς και στους προσκυνημένους που πανηγυρίζουν ισχυριζόμενοι πως «η ψευτοδημοκρατία νίκησε», ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσει μέσω της ισχυρής απαίτησής του να νικήσει η Πατρίδα! Τη Νίκη της Πατρίδος δεν μπορούν να την εγγυηθούν μήτε οι αχυράνθρωποι της Μέρκελ που βρίσκονται εν αφθονία στο κόμμα της μασονοδεξιάς ΝΔ, μήτε οι κρατικοδίαιτοι πασοκοθρεμμένοι της μισελληνικής αριστεράς του Σύριζα. Η Νίκη απαιτεί Αγώνα και τον Αγώνα τον διεξάγουν με πείσμα και ακατάβλητη Πίστη και Θέληση οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής.
Σε αντίθεση μ’ εκείνους που εύχονται αφειδώς και ανέξοδα για το έτος που έρχεται, Εμείς οι Εθνικιστές διακηρύσσουμε πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει περισσότερο δυνατούς. Ως εκ τούτου, δεν ευχόμαστε αλλά αντίθετα ορκιζόμαστε Πίστη στον Αρχηγό και στο Κίνημα και Αγώνα διαρκή και μαχητικό μέχρις ότου αντηχήσουν στα βουνά, στις θάλασσες και στον αέρα της αγαπημένης Πατρίδος οι φλογεροί στίχοι που στοιχειώνουν τον εχθρό και πυρώνουν τις ελληνικές καρδιές:
Εμπρός, πάντα Εμπρός, μιας Νέας Δόξας ανατέλλει ο καιρός,
Εμπρός, πάντα Εμπρός, μας οδηγεί του Ελληνισμού το Φως!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών