Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

ΠΑΡΑΝΟΙΑ! ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ… ΦΥΛΑΚΙΣΗ!

papagalos

Δεν μπορούν και δε θέλουν να παραδεχθούν τα παπαγαλάκια του Σαμαρά, ότι έρχεται οριστικά το πολιτικό τέλος –το δικό τους και του Αντωνάκη τους- στις 25 Ιανουαρίου, και φτάνουν μέχρι του σημείου να εκτοξεύουν απειλές ότι θα… φυλακίσουν τον Κουβέλη και τον Καμμένο, για να τους «εξαφανίσουν» από την πολιτική ζωή, γιατί δε στήριξαν τον Σαμαρά!!! Ιδού οι απειλές για «δικαστική εξαφάνιση» των δύο πολιτικών, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Μόνο αν αναδείξει την “αριστερή απάτη” θα κερδίσει η ΝΔ», που δημοσιεύθηκε στο διαδικτυακό όργανο του Σαμαρά:
«Ο κ. Σαμαράς οφείλει να....
αποδομήσει τα συνεταιράκια του κ. Τσίπρα. Κατ’ αρχάς τους ανεκδιήγητους παρανοϊκούς της ΔΗΜΑΡ. Αυτό το κόμμα πρέπει να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια τους ψεκασμένους. Αυτό το κόμμα πρέπει να εξαφανιστεί γιατί κάνει κακό στη Δημοκρατία. Το δίδυμο της συμφοράς πρέπει να βγει στη σέντρα με… όποιον τρόπο. Πολιτικό ή δικαστικό και ο νοών νοείτω».
(ΥΓ): Λέτε να κηρύξει… στρατιωτικό νόμο και να τους… μπουζουριάσει όλους τους εκτός νουδούλας («και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…) ο φον Αντωνάκης, «γιατί κάνουν κακό στη Δημοκρατία»; Αυτός είναι ικανός για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών