Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ… ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ

suntagmatiko_tokso
Γράφει ο Αντίοχος

Θα του πετάξουν ένα κοκαλάκι…
Θα γίνουν, λοιπόν, οι εκλογές και όπως όλα δείχνουν θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι μέλλει γενέσθαι; Σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί ή μήπως συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής; Δε θέλει πολύ μυαλό ούτε χρειάζονται… μαντικές ικανότητες, για να δούμε το μέλλον. Μια ματιά στα δημοσιεύματα του ξένου τύπου σχετικά με την επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελλάδα, φτάνει και περισσεύει. Κοινή συνισταμένη (σχεδόν) όλων, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε....
συμβιβασμό με τη φράου Μέρκελ και τους διεθνείς τοκογλύφους. Και ότι, τα μεγάλα αφεντικά θα του πετάξουν ένα κοκαλάκι, για να’ χει να λέει στον ελληνικό λαό, πως «διαπραγματεύτηκε σκληρά» και… «νίκησε»! Όπως έχει διαρρεύσει, αυτό το κάτι θα είναι η επιμήκυνση πληρωμής του χρέους (και όχι βέβαια το χάρισμα μέρους ή όλου του…).
Έχουν πέσει και οι υπογραφές!
Μην πιάνεστε κορόιδα! Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα προχωρήσει σε συμβιβασμό, τον έχει κάνει ήδη! Η πρώτη πράξη του ΣΥΡΙΖΑ προς αυτή την κατεύθυνση, ήταν το ταξίδι του mister Tsipra σε ΗΠΑ και Γερμανία, πριν από δύο χρόνια ακριβώς. Η δε ολοκλήρωσή του, έγινε κατά την διάρκεια της παρουσίας του αρχισυριζαίου στην ετήσια διάσκεψη της ευρωπαϊκής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, που έγινε στη Λίμνη του Κόμο. Και λίγες ημέρες αργότερα, στο Βερολίνο, κατά την «άτυπη» -όπως τη χαρακτήρισαν- συνάντηση Δραγασάκη και Σταθάκη, με τον νυν υπουργό Εργασίας της φράου Μέρκελ (και πρώην επικεφαλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) Άσμουσεν  και «ομάδα επιχειρηματιών», «έδεσε το γλυκό», που λέμε. Εκεί έπεσαν και οι τελικές υπογραφές! Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες…
Το παραμύθι περί δεύτερων εκλογών.
Έτσι κι αλλιώς, ότι είναι να γίνει θα γίνει και δε θα το κάνει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα’ χει και… παρέα. Διότι, το πρώτο «στάνταρ» των εκλογών είναι, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Το δεύτερο «στάνταρ», είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν επαναληπτικές εκλογές τον Μάρτιο, όπως έγινε το 2012 και μην πιστεύεται τη σχετική κινδυνολογία. Τα περί δεύτερων εκλογών λέγονται μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη πόλωση και να ενισχυθούν τα δύο κόμματα εξουσίας. Βεβαίως, από τη νύχτα της 25ης Ιανουαρίου θα ξεκινήσει μια άκρατη κινδυνολογία περί δεύτερων εκλογών και επικείμενης… καταστροφής, η οποία θα χρησιμοποιηθεί άριστα ως άλλοθι από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον άρον-άρον σχηματισμό συγκυβέρνησης με (δήθεν…) «μη επιθυμητά» κόμματα, γιατί –όπως θα πουν- «η κατάσταση της οικονομίας δεν επιτρέπει νέα προσφυγή στις κάλπες».  
Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και των διάφορων εκδοχών του ΠΑΣΟΚ
Από κει και πέρα υπάρχουν δύο-τρία σενάρια, ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί. Το πρώτο,  προβλέπει συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και όσων εκ των διαφόρων… ΠΑΣΟΚ (του αυθεντικού ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και του κόμματος Jeffrey) είναι στην επόμενη βουλή. Θα ήταν ευχής έργον για τον ΣΥΡΙΖΑ, να βρίσκονται στην επόμενη βουλή και τα κόμματα Καμμένου και Κουβέλη, αλλά τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, οπότε την ξεχνάμε.
Το σενάριο της «μεγάλης συγκυβέρνησης» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Το δεύτερο σενάριο, προβλέπει να μη φτάνουν τα «κουκιά» των διαφόρων ΠΑΣΟΚ και να πάμε κατευθείαν σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Προς τα κει «σπρώχνει» και η ίδρυση του κόμματος Jeffrey. Διότι, αφαιρεί ποσοστά από τα άλλα δύο ΠΑΣΟΚ κι έτσι καθιστά αναπόφευκτη τη «μεγάλη συγκυβέρνηση». Βέβαια, αν στήσουν τέτοιο έκτρωμα, θα φροντίσουν να προκαλέσουν –άμεσα ή λίγο αργότερα- δύο στημένες «διασπάσεις», μία στην ΝΔ, με την αποχώρηση της ψευτοδεξιάς πτέρυγας, που θα ιδρύσει ένα «δεξιό» κόμμα (υπό τον Βορίδη…) και μία στον ΣΥΡΙΖΑ, με την αποχώρηση της ψευτοεπαναστατικής πτέρυγας και την ίδρυση ενός κόμματος της «ριζοσπαστικής αριστεράς» (υπό τον Λαφαζάνη), για να βαστάνε τα μπόσικα, δεξιά κι αριστερά. Τα δε «κενά» που θα δημιουργηθούν στη «μεγάλη συγκυβέρνηση», θα τα καλύψουν όσες εκδοχές του ΠΑΣΟΚ είναι στη βουλή, καθιστώντας τη συγκυβέρνηση… «εθνικής σωτηρίας»!
Ουδέν πρόβλημα άλυτο για τους παγκόσμιους εξουσιαστές!
Το πρόβλημα σ’ αυτή την περίπτωση θα είναι το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Όμως, «ουδέν πρόβλημα άλυτο» για τους παγκόσμιους εξουσιαστές (διεθνείς τοκογλύφους). Μπορεί να είναι και ο Τσίπρας, μπορεί και ο Αβραμόπουλος (που θα επιστρέψει από τας Ευρώπας ως… Μεσσίας για να ηγηθεί της μετασαμαρικής ΝΔ), μπορεί να είναι κάποιος νέος Παπαδήμος, μπορεί να’ ναι και ο Jeffrey – που’ χει ξανακάνει πρωθυπουργός κι έχει πάρει το… κολάι. Κάποιος θα βρεθεί. Το «μοναστήρι» να’ ναι καλά…
Το «σουηδικό» μοντέλο
Κι αν δε σας κάνει το «γερμανικό μοντέλο» της «μεγάλης συγκυβέρνησης», έχουμε εναλλακτικά και… «σουηδικό» (μόνο το… «οθωμανικό» μας λείπει, αλλά που θα πάει…). Πως προέκυψε αυτό; Ο «ΣΥΡΙΖΑ» Σουηδίας που κυβερνάει τη χώρα εδώ και λίγους μήνες, δεν κατάφερε να περάσει το σχέδιο προϋπολογισμού για το 2015. Προκλήθηκε αδιέξοδο, ορίστηκε ημερομηνία νέων εκλογών για τον Μάρτιο, αλλά προ του μεγίστου κινδύνου της περαιτέρω ενίσχυσης του εθνικού κόμματος της χώρας (που έχει ήδη 13%), ήρθε ως από μηχανής Θεός η «ΝΔ» της Σουηδίας και είπε στον «ΣΥΡΙΖΑ»: «Προκειμένου να πάμε σε εκλογές και να γιγαντωθεί η ακροδεξιά, σου δίνω ψήφο ανοχής επ’ αόριστον. Το λοιπόν, κυβέρνα»! Και βέβαια, ο «ΣΥΡΙΖΑ» Σουηδίας το δέχτηκε και εξακολουθεί να κυβερνάει μια χαρά. «Σιγά που θα μας αφήσουν να πάμε σε δεύτερες εκλογές τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Θα μας δώσουν ψήφο ανοχής», αποκάλυψε προ ημερών στο ραδιόφωνο του Βήματος ο (εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενος) συριζαίος Τσουκαλάς. Να’ το, λοιπόν, και το «σουηδικό» μοντέλο!
Ο φόβος της Χρυσής Αυγής
Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα είναι μια δυνατή εθνική αντιπολίτευση, για να σταματήσει τα χειρότερα που έρχονται ολοταχώς, σε όλα τα επίπεδα. Γιατί, έχει αποδειχθεί στην πράξη, πως μόνο ο φόβος της περαιτέρω ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής μπορεί να σταματήσει τον εθνικό και κοινωνικό κατήφορο. Ακόμα, λοιπόν, κι αν υπάρχουν κάποιοι καλοί πατριώτες που έχουν τις αμφιβολίες τους ή που δε συμφωνάνε σε όλα με την Χρυσή Αυγή, οφείλουνε τώρα να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Και προς όλους αυτούς, μπορούμε να δώσουμε μία και μόνη υπόσχεση, κοιτάζοντάς τους κατευθείαν στα μάτια: πως δε θα τους προδώσουμε ποτέ!   
Τα καθάρματα!
Το γνωστό κόλπο των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης, πως δήθεν οι φυλακισμένοι αξιωματικοί έχουν έρθει σε συμφωνία με την ψοφοδεξιά για εκλογική ενίσχυσή της προκειμένου να αποφυλακιστούν μετά, ξαναμπαίνει σε εφαρμογή «με εντολή Σαμαρά». Έτσι, διάφορα έμμισθα παπαγαλάκια του «αλήτη- προδότη- Σαμαρά» (όπως τον χαρακτήριζαν οι ίδιοι οι οπαδοί της ΝΔ το 1993 και μετέπειτα…) τριγυρίζουν στην ύπαιθρο και διαδίδουν –δήθεν εμπιστευτικά- πως υπάρχει… συμφωνία (!!!) ΝΔ-Χρυσής Αυγής, για εκλογική πριμοδότηση της ΝΔ, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων και την παύση των διώξεων! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Το μόνο, λοιπόν, που έχουμε να συστήσουμε στους εθνικιστές, είναι όπου βρίσκουν τέτοια καθάρματα να τα φτύνουν (για να μην τα… ματιάσουν) και να έχουν πάντα μέσα στο μυαλό τους, πως –ειδικά υπό τις σημερινές συνθήκες- η ψήφος στην ΝΔ είναι όνειδος για κάθε Έλληνα πατριώτη!      
(Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών