Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015

ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή υπάρχει στον Πειραιά... Εξόρμηση από τους Εθνικιστές στις λαϊκές και στις γειτονιές του Κορυδαλού, της Νίκαιας και του Ρέντη

Το Σάββατο 10-01-15 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία δράση της Περιφέρειας Πειραιώς, στην Νίκαια και στον Κορυδαλλό. Πάνω από εκατό Συναγωνιστές που πλαισιώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της περιφέρειας μας, (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα) έδωσαν μια ακόμη ηχηρή απάντηση στο....
διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, και οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν!



Οι Συναγωνιστές πέρασαν από όλα τα κεντρικά σημεία των δύο Δήμων, (Περιβολάκι, πλ. Μέμου, πλ. Ελευθερίας) καθώς και από δύο λαϊκές αγορές. Η υποδοχή που μας επιφύλασσαν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής ήταν δίχως υπερβολές αποθεωτική, αφού τα εκατοντάδες κομμάτια του υλικού της δράσης (εφημερίδες, ενημερωτικά φυλλάδια, dvd) είχαν εξαντληθεί σχεδόν από τα μισά της πολύωρης διαδρομής μας.




Η πιο κορυφαία στιγμή της εξόρμησης μας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη που μας βρήκε με ορθά τα λάβαρα έξω από τα τείχη των φυλακών Κορυδαλλού. Για πρώτη φορά μετά τα χρονικά της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, Έλληνες Εθνικιστές όρθωσαν το ανάστημα τους μπροστά από τις κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκεται ο άνθρωπος που αφιέρωσε την Πίστη και την Αφοσίωση του μαζί με άλλους πολιτικούς στρατιώτες της πρώτης γραμμής, όπου πληρώνουν με την ελευθερία τους το μέγιστο των κακουργημάτων - το να είναι Έλληνες και να αντιστέκονται.




Η Χρυσή Αυγή είναι ο χωρίς αμφιβολία ο μόνος αγνός πολιτικός φορέας αυτού του τόπου. Κατά τα μισά περίπου της προεκλογικής περιόδου, είμαστε οι μόνοι που δεν μας ενδιαφέρει αν θα βρεθούμε σε κάποια από τα βρώμικα τηλεοπτικά παράθυρα της διαπλοκής, γιατί η καρδιά μας βρίσκεται εκεί που χτυπάει και η καρδιά του Ελληνικού Λαού - στον δρόμο, δίπλα του.
ΠΙΣΤΕΥΩ - ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών