Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015

Πάνος Καμμένος: "Αστυνομία και Στρατός ψηφίζουν όλοι Χρυσή Αυγή.." - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ο "αποκλεισμένος", όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται για να νιώθει ότι ότι αντιστέκεται, από τα ΜΜΕ, σκαφάτος Πρόεδρος Πάνος, έδωσε, ακόμη μια - είχε προηγηθεί  προ 2/3 ημερών στον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και στο MEGA- συνέντευξη, αυτή τη φορά στον ΣΚΑΙ.

Εκτός της αρκετά ευνοϊκής μεταχείρισης που έτυχε από τους παρουσιαστές με ερωτήσεις 'άκρως αβανταδόρικες' για το παίξει "αντιμνημονιακός", ο Πρέδρος Πάνος "καρφώθηκε" σε μια ερώτηση "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα του και φανέρωσε την αλήθεια.
Ο δημοσιογράφος λοιπόν ρώτησε - υποστηρικτικά για τον Καμμένο - τη γνώμη του για τις περικοπές στα Σώματα Ασφαλείας και στο Στρατό ώστε, ως γνώστης, να κάνει το "κήρυγμά" του και να τσιμπήσει καμιά ψήφο.
Έλα όμως που ομολόγησε την αλήθεια ο ...
κυρ Πάνος και είπε ότι τα Σώματα Ασφαλείας, ο Στρατός (και ότι φορά εθνόσημο) ψηφίζουν μαζικά Χρυσή Αυγή.

Δήλωσε τα εξής:
".....με τις περικοπές που προχώρησε ο κ. Σαμαράς, τους έχει σπρώξει στη Χρυσή Αυγή...Αυτή είναι η αλήθεια"

Και κάπου εκεί ο παρουσιαστής έντρομος λίγο προχώρησε την κουβέντα..
Είχε όμως ακουστεί και ήδη περιμένουμε το νέο tweet του Προέδρου, από τη Μαρίνα του Φλοίσβου, δίπλα στο Θωρηκτό Αβέρωφ μήπως και σωθούν τα προσχήματα.
Επιβίβαση και Όρστα κυρ Πάνο προς...το άγνωστο τώρα που θα μείνει στο 2%!


1 σχόλιο:

  1. Ο Αραμαιόφωνος Γαλιλαίος Γιέσουα που εξελληνισμένα αποκαλούμε Ιησού και οι Εβραίοι Απόστολοι, θα φρίξουν!

    Η Γαλιλαία [εξελληνισμένος τύπος του εβραϊκού ονόματος Γαλείλ (=κύκλος, περιοχή] είναι η βορειότερη περιοχή της σημερινήςΠαλαιστίνης. Είναι πολύ γνωστή τοποθεσία λόγω της αναφοράς της στη Καινή Διαθήκη.

    Σε δημόσια διαφωνία ήρθαν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο Πάπας Φραγκίσκος σχετικά με το ποια γλώσσα μιλούσε ο Ιησούς.

    «Ο Ιησούς ζούσε εδώ, σ' αυτή τη γη. Μιλούσε Εβραϊκά», είπε ο Νετανιάχου στον Πάπα, με τον τελευταίο να διαφωνεί και να ανταπαντά: «Μιλούσε Αραμαϊκά». «Μιλούσε Αραμαϊκά, αλλά γνώριζε Εβραϊκά», αποκρίθηκε ο Νετανιάχου. Τα Αραμαϊκά ανήκουν παρ' όλ' αυτά στην Σημιτική οικογένεια γλωσσών.

    Το περιστατικό σημειώθηκε σε ανοιχτή συνάντηση στην Ιερουσαλήμ, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο ισραηλινός ηγέτης αναφέρθηκε σε ισχυρή σύνδεση μεταξύ Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού.

    Ιδανικό του νεοέλληνα να εκμηδενίσει τους ασήμαντους γεννήτορες του δυτικού πολιτισμού αρχαίους πατέρες μας, και να ασπαστεί ως το κόκαλο την Ιουδαική αίρεση του Χριστιανισμού.

    Αίρεση σημαίνει απόσχιση από αρχαιότερο, μητρικό και πρωταρχικό δόγμα.

    Το υπέρτατο ον του Πλάτωνα ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Δ-Ε-Ν είναι τριαδικό μα αυτόσιο κι αυτοτελές. Η ηθική του είναι σε ορθολογικό, λειτουρικό και κοινωνικό επίπεδο και όχι σε όρους εβραικής πίστης, όπως ακόμη και η Καινή Διαθήκη αναφέρει "ο ιστραήλ - για τον λαό του Ιησού". Ο Πλάτωνας είναι αναλυτικότατος στα κείμενα και την σκέψη του και ποτέ δεν αναφέρει για Σημίτη Θεό, ή Αραμαιόφωνο Γαλιλαίο σωτήρα.

    Η Αλεξανδρινή κοινή ήταν lingua franca (παγκόσμια, διεθνής, κοινή γλώσσα της εποχής)

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΚΤΟΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ!!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ
    ΚΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ή ΝΕΟ-ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΟΜΠΙ

    Η Ελληνική σκέψη είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη, βασισμένη στην ΚΡΙΤΙΚΗ και την ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ.

    Ο Νεο-Εβραισμός του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, αποτελεί ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΣΦΙΧΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών