Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

kke5

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Καλησπέρα Συναγωνιστές! Για άλλη μια φορά, η κόκκινη συνιστώσα της Μεταπολίτευσης, ζήτησε αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την προβολή του τηλεοπτικού χρόνου για τις εκλογές. Πολλοί θα αναρωτιούνται για ποιο λόγο το ΚΚΕ έχει ανάγει σε τόσο μεγάλη υπόθεση το θέμα της ΧΑ.
Ως γνωστόν, μόνο τα....
(ανοιχτά) μνημονιακά κόμματα (οι υπόλοιποι πιο ύπουλα, μέχρις ώτου γίνουν κυβέρνηση γιατί υπάρχει και αγανακτισμένος κόσμος που τους ψηφίζει) προσπαθούν να παρουσιάσουν εντόνως τη Χρυσή Αυγή σε «πρόβλημα για τη χώρα» (στην πραγματικότητα αποτελεί πρόβλημα για το σύστημά τους). Οι υπόλοιποι τσιρίζουν περιστασιακά. Μοναδική παραφωνία στους δήθεν «αντιμνημονιακούς» όμως, αποτελεί το ΚΚΕ. Αυτό ταυτίζεται ανοιχτά με τους Σαμαροβενιζέλους στον πόλεμο κατά της ΧΑ και όχι απλά βάζει πλάτη στον πόλεμό τους, αλλά συμμετέχει σε αυτόν, λες και είναι κόμμα της συγκυβέρνησης.
Για ποιο λόγο όμως τα κάνει όλα αυτά; Η εξήγηση είναι απλή γιατί το σύστημα το οποίο κινδυνεύει από τη Χρυσή Αυγή είναι και δικό του. Από το ’74 και μετά αποτελεί κανονικό μεγαλομέτοχο αυτού του συστήματος. Οπότε… κορόιδα είναι να χάσουν τα προνόμιά τους;
Το ΚΚΕ αποτελεί το δήθεν «αντισυστημικό» δεκανίκι του συστήματος στη Μεταπολίτευση, προκειμένου να απορροφά την οργή του κόσμου και να την κατευνάζει σταδιακά οδηγόντας την στα ιδεολογικά και πολιτικά του αδιέξοδα.
Σήμερα, θα σας παραθέσω ένα ντοκουμέντο ιστορικής αξίας – συλλεκτικό μνημείο της δήθεν «αντισυστημικότητας» αυτού του κόμματος.
Ας κάνουμε όμως μια ιστορική αναδρομή πρώτα.
18 Ιουλίου του 1991, ένας χρόνος σχεδόν από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και ο «νικητής του Ψυχρού Πολέμου», τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους (ο πρεσβύτερος), επισκέπτεται την Ελλάδα, όπου συναντάται με τον τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή (τον πρεσβύτερο) και τον τότε Πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κων/νο Μητσοτάκη, καθώς και με διάφορους φίλους του εν Ελλάδι.
Μέσα στα πλαίσια εκείνης της επισκέψεως, επισκέφθηκε και την ελληνική βουλή, στην οποία έκανε και ομιλία.
Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του στην ελληνική βουλή, αντάλλαξε χειραψίες με τους αρχηγούς ή τους προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΌΛΩΝ των τότε κομμάτων της βουλής. Εκτός από τον Πρωθυπουργό και τότε πρόεδρο της ΝΔ Κων/νο Μητσοτάκη, χειραψία είχε ανταλλάξει και με τον «αμερικανοφάγο» πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου,με την πρόεδρο του Συνασπισμού (νυν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ) Μαρία Δαμανάκη, με τη (μοναδική) βουλευτή των – ενιαίων τότε – Οικολόγων Εναλλακτικών (νυν «Πράσινων» και διαφόρων άλλων «οικολογικών εναλλακτικών και πράσινων» διασπασμένων μορφωμάτων), οι οποίοι – ας μην κοροϊδευόμαστε – στη βουλή είχανε μπει ως σχήμα της «ασυμβίβαστης αριστεράς», καθότι μπροστάρης στο κόμμα ήτανε ο «αριστεροεπαναστάτης» Καραμπελιάς και όσοι αριστεροί ήτανε απογοητευμένοι από τον Ενιαίο Συνασπισμό και τις μετέπειτα διασπάσεις του (Συν/ΚΚΕ), ψήφιζαν «Καραμπελιά».
Όπως είπα όμως, χειραψία με τον αρχιιμπεριαλιστή πρόεδρο των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, είχανε ανταλλάξει οι επικεφαλείς ΌΛΩΝ των τότε κομμάτων της βουλής. Και στη βουλή εκείνη εκλεγμένο κόμμα ήτανε και το ΚΚΕ. Γι’ αυτό και ο τότε Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Μήτσος Κωστόπουλος είχε ανταλλάξει και αυτός χειραψία με το Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο. Παραθέτω παρακάτω το συλλεκτικό και ιστορικό ντοκουμέντο:
2ijnrip
Εδώ το πλήρες βίντεο:

Κι εδώ το βιογραφικό του τότε επικεφαλή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ (ο οποίος διετέλεσε στέλεχος του κόμματος μέχρι και το 2000, ενώ σήμερα κινείται σε πιο… «επαναστατικούς» αριστερούς δρόμους, αφού προηγουμένως έχει περάσει και από τον «αντισυστημικό» ΣΥΡΙΖΑ):
Αυτά για να καταλάβει ο κόσμος τη συστημικότητα του ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

  1. Δεν Έχει Διαφορά από τούς ΣαμαροΒενιζέλους Κυβέρνηση με τη ΝΔ έκανε για να μας σώσει απο τη ΛΑΙΛΑΠΑ του ΠΑΣΟΚ

    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών