Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2015

Τσίπρας σε ιταλική εφημερίδα: "Κανένα πρόβλημα με τους τοκογλύφους, θα συνεχισθούν τα Μνημόνια!"


Τσίπρας σε ιταλική εφημερίδα: Κανένα πρόβλημα με τους τοκογλύφους, θα συνεχισθούν τα Μνημόνια!

Με συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντελα Σέρα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει ως πυλώνας της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
«Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη», δήλωσε με στόμφο ο Τσίπρας, καθιστώντας κάτι παραπάνω από σαφές πως δεν έχει καμία πρόθεση να συγκρουστεί με τους διεθνείς τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του Λαού μας! Στην Ελλάδα παριστάνει τον αντιμνημονιακό και στο εξωτερικό κάνει τα πάντα για να....
καθησυχάσει τα διεθνή αφεντικά που έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό, διαβεβαιώνοντας πως ο Σύριζα θα ακολουθήσει κατά γράμμα την μνημονιακή γραμμή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Όσο λοιπόν κι αν σκούζουν οι εγχώριοι παπαγάλοι της εξαπάτησης, η αλήθεια είναι η εξής: Με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή Τσίπρα, θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η δουλεία των τόκων στην οποία έχουν σύρει την Ελλάδα και τους Έλληνες οι κυβερνήσεις των ξενόδουλων. Έχει ήδη συμφωνηθεί να κυβερνήσει ο Τσίπρας διότι απλούστατα έχει υπογράψει στους διεθνείς τοκογλύφους πως τα Μνημόνια θα παραμείνουν και καμία σύγκρουση δεν πρόκειται να υπάρξει με εκείνη την Ευρώπη των τραπεζιτών που σπέρνει την δυστυχία και την φτώχεια.
Τα δεδομένα είναι σήμερα πιο ξεκάθαρα από ποτέ: όλα τα κόμματα κάνουν προεκλογική εκστρατεία επιχειρώντας να πείσουν τους ξένους. Μονάχα η Χρυσή Αυγή απευθύνεται καθάρια στον Έλληνα και στην Ελληνίδα, καλώντας τους να συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας Ελλάδος που θα ανήκει στους Έλληνες, μιας Ελλάδος που θα είναι Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών