Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

Πολλές χιλιάδες Έλληνες στην εκδήλωση των Ιμίων - Ο Τσίπρας απαγόρευσε την πορεία, όπως είχε κάνει και ο Σαμαράς!


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση εξελίχθηκε η εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια. Οι Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες του έθνους και στηλίτευσαν την στάση των δειλών πολιτικάντηδων που πετούν στεφάνια από ελικόπτερο και δεν τολμούν να πατήσουν το πόδι τους στην βραχονησίδα, επιβεβαιώνοντας με τον πιο επαίσχυντο τρόπο την αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι χιλιάδες Εθνικιστές ετοιμάστηκαν να κάνουν την καθιερωμένη πορεία.

Όμως ο Τσίπρας δεν αρκέστηκε στο αριστερό παρακράτος που διοργανώνει παράνομη αντισυγκέντρωση, αλλά έβαλε την αστυνομία...
να απαγορεύσει την πορεία των Εθνικιστών στους δρόμους της Αθήνας. Οι τακτικές απαγορεύσεων του Σαμαρά συνεχίζονται από το επόμενο τσιράκι των διεθνών τοκογλύφων. Η εικόνα χιλιάδων Εθνικιστών να δονούν την πρωτεύουσα με εθνικιστικά συνθήματα θορύβησε το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και έβαλε τους κατ' αυτούς "μπάτσους" να απαγορεύσουν την πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών, με κλούβες και διμοιρίες.

Όσες απαγορεύσεις και να επιβάλλουν, θα αποτύχουν. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν ηχηρό μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και συνεχίζει τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία.

Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών