Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ MOET Ο «ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ» ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ… ΕΙΠΑΜΕ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ

Μόλις προχθές το μεσημέρι, ο νέος υπερυπουργός Οικονομικών μίλησε για τον «λιτό βίο» και το ίδιο βράδυ έδειξε πως τον… εννοεί:

«Αφού αντικατέστησε εν μια νυκτί τη λιτότητα με τον λιτό βίο και προέτρεψε όλους τους Έλληνες να κάνουν λιτό βίο και να εγκαταλείψουν τις Πόρσε, ο «τσάρος» της Οικονομίας Γιάννης Βαρουφάκης πήρε τη σύζυγό του Δανάη για δείπνο στο...
πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου «Ράτκα»… Η δεύτερη φορά που σηκώθηκε ήταν όταν κατέφθασε στο τραπέζι του μια ακριβή γαλλική σαμπάνια, μάρκας ΜΟΕΤ. Το γκαρσόνι τον πληροφόρησε ότι την προσφέρει ο εφοπλιστής Λαιμός (που καθόταν σε παρέα μαζί με την Ηρώ Κόβα). Ο υπουργός Οικονομικών όχι μόνο την αποδέχθηκε ευχαρίστως, αλλά πήγε στο τραπέζι του εφοπλιστή, τον ευχαρίστησε, τον ασπάσθηκε και εν συνεχεία (τι να κάνει ο άνθρωπος;) ασπάσθηκε και την κυρία Κόβα. Αυτό θα πει… λιτός βίος!»

Έτσι εννοούν τον «λιτό βίο» οι αριστεροί. Όχι γι’ αυτούς τους… πατρίκιους, αλλά για όλους εμάς, τους… πληβείους. Μην τα βάζουμε όλα ίσα κι όμοια… Καθότι, όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, ο κομμουνισμός θέλει… καλοπέραση!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών