Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2015

Σαμαρική δημοσκόπηση στην Κεντρική Μακεδονία: "Η Χρυσή Αυγή χωρίς αντίπαλο στην τρίτη θέση"

ΦΩΤΟ από rthess.grΤελευταία μέρα σήμερα για τις δημοσκοπήσεις και η τελευταία μάταιη προσπάθεια ορισμένων να μας πείσουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην συντριβεί η ΝΔ και να προσεγγίσει κάποιο κόμμα τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση.

Σταχυολογώντας τις δημοσκοπήσεις πέσαμε πάνω σε μια που αφορά το σύνολο της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας που θεωρείται, μέχρι και σήμερα, προπύργιο της ΝΔ.

Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η εταιρεία "Interview" που διακατέχεται από έντονα "σαμαρικά συναισθήματα" και έδωσε τα εξής αποτελέσματα.

ΦΩΤΟ από rthess.gr

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview για το Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό.... 26,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ 24,1%, με τη διαφορά στο 2,5%. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην Κεντρική Μακεδονία με ποσοστό 7,3%.

Ακολουθεί το Ποτάμι με 4,6%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5%, το ΚΚΕ με 3,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 0,7% , ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΔΗΜΑΡ 0,5%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 5,7% ενώ οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν ποσοστό 14,8%. Λευκό / άκυρο είναι στο 5,9%.
Αν κάποιος κάνει τον κόπο να τα αξιολογήσει συμπεραίνει ότι η ΝΔ κατακρημνίζεται ακόμη και μέσα στο κάστρο της, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και όλοι οι υπόλοιποι βολοδέρνουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Συγκρατείστε αυτό που θα σας πούμε...

Στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα θα...κλάψουν "νεοδημοκρατικές μανούλες και κουμπάροι" με τα αποτελέσματα - εκ δεξιών και αριστερών - της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών