Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2015

Πεταλωτής (εκπρόσωπος κόμματος Τζέφρυ): "Η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτο Κόμμα"


Πεταλωτής (εκπρόσωπος κόμματος Τζέφρυ): Η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτο Κόμμα

Από όλες τις κατευθύνσεις γίνεται πλέον κατανοητό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα καταστεί η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Μια ακόμη απόδειξη αποτελούν τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Πεταλωτής, ως εκπρόσωπος του μορφώματος που δημιούργησε ο Τζέφρυ. Ο «μπούλης», όπως τον αποκαλούσαν όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας του Γιωργάκη, έγραψε στο Facebook τα εξής:
«Δημοσκοπήσεις … τέσσερις ημέρες μετά την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ημέρες κατάρτισης ψηφοδελτίων αλλά και δημοσκοπήσεων, μόλις τέσσερις ημέρες από την ίδρυση του Κινήματός μας. Τις δημοσκοπήσεις των ελληνικών ΜΜΕ τις είδαμε και θα τις σχολιάσουμε σε.....
εκπομπές, σταθμούς κ.λ.π. Σήμερα, όμως, η J.P Morgan, εταιρία επενδύσεων, με ακριβείς και ελεγμένες αναλύσεις και με πηγή της δημοσκόπησης την εταιρία δημοσκοπήσεων PRO OLYMPIC CIRCLES δίνει στο ΚΙΝΗΜΑ μας ποσοστό 4,8%. Ακολουθούν με 4% το ΠΟΤΑΜΙ, 2,5% οι ΑΝ.ΕΛ. και 2,2% ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ.ΑΡ.».
Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι στην παράθεση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρία και τα όσα υποστηρίζει ο Πεταλωτής, δεν υπάρχει το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Πεταλωτής παραδέχεται εμμέσως το «καπάρωμα» της Τρίτης θέσης από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν λέει ποιο είναι το ποσοστό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, μπορούμε να φανταστούμε πόσο πιο ψηλά βρίσκεται από το 4,8 που δίνει στο κόμμα του. Γιατί, αν η διαφορά ήταν μικρή θα τη σημείωνε, με την προσθήκη ότι το ΚΙΔΗΣΟ ενδέχεται να χτυπήσει την Τρίτη θέση.
Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη η θέση των δημοσκοπικών εταιριών. Ή θα αναγκαστούν να συμβαδίσουν με την πραγματικότητα και να δείξουν τη σαφή υπεροχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως Τρίτη Δύναμη (κάποιες αρχίζουν να το κάνουν ήδη) ή θα εξευτελιστούν πλήρως το βράδυ των εκλογών με τα εντελώς εξωπραγματικά στοιχεία που δίνουν τόσο για τη θέση που καταλαμβάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και για τα ποσοστά που λαμβάνει στις μετρήσεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών