Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

Οι δρόμοι ανήκουν στους Εθνικιστές...Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στα διόδια ενημερώσαν τους Έλληνες για τους ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ!


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Μαζική ενημερωτική δράση στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών - Φωτορεπορτάζ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: τα διόδια ανήκουν ωστόσο στον Μπόμπολα και τους υπηρέτες του, και θα φύγουν μόνο όταν οι Έλληνες καταλάβουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που τρομάζει τους κλέφτες και τους απατεώνες.

Εκτενής ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (σημ.χθες) στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών από εκατοντάδες Συναγωνιστές που μοίρασαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό του κόμματος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...



Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες έτυχαν θερμής υποδοχής από τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι σταματούσαν για να παραλάβουν το ενημερωτικό υλικό, αλλά και να πουν έναν ενθαρρυντικό λόγο στους Συναγωνιστές.

Είναι χαρακτηριστικό πως η βασική ερώτηση των πολιτών ήταν πότε επιτέλους θα αποφυλακιστεί ο παράνομα προφυλακισμένος Αρχηγός, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι βουλευτές που παραμένουν όμηροι του παραδικαστικού κυκλώματος.

Επιπλέον, όλοι σχολίαζαν με αρνητισμό και απογοήτευση την χθεσινή μνημονιακή κωλοτούμπα της νέας συγκυβέρνησης, συνηγορώντας στην άποψη πως μόνο η Χρυσή Αυγή είναι η ασυμβίβαστη δύναμη Αντίστασης που μπορεί να απαλλάξει τον λαό από τις μνημονιακές και εθνοκτόνες επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.

Το γεγονός πως όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί είχαν μια καλή κουβέντα να πουν και μας παρότρυναν για συνέχιση του απροσκύνητου Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία είναι η καλύτερη απόδειξη πως η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη δύναμη και η μοναδική ελπίδα του Έθνους.





Στα διόδια Αφιδνών παρευρέθη και ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών