Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μονόδρομος η εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια!

Έχει περάσει λιγότερο από 48 ώρες από την υπέρτατη μνημονιακή κωλοτούμπα της συγκυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, στο Eurogroup. Οι συγκυβερνώντες γονάτισαν ενώπιον των δανειστών και ζήτησαν παράταση του μνημονίου και συνέχιση της υφεσιακής και αδιέξοδης πολιτικής που σπρώχνει το «καράβι» Ελλάδα στα «βράχια», προς τέρψιν της Deutsche Bank και των «επενδυτών» που θα έρθουν να αγοράσουν τα προς ιδιωτικοποίηση απομεινάρια του Ελληνικού Κράτους.

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είναι, όμως, χαιρέκακοι για να ζητωκραυγάζουν για την αποτυχία της κυβερνήσεως, ακόμα και αν αυτό σημαίνει...
την άνοδο των ποσοστών μας. Το ζητούμενο, για εμάς, είναι η σωτηρία της Πατρίδος και του Λαού από τις άρπαγες των όρνεων που συμβολικά ονομάζονται διεθνείς τοκογλύφοι και όχι ένα νεφελώδες «κομματικό συμφέρον» που άλλωστε δεν αφορά κανέναν Έλληνα.

24 ώρες μας χωρίζουν από την κατάθεση των κυβερνητικών προτάσεων ενώπιον των «θεσμών» (της τρόικα δηλαδή), ώστε αυτές να «ζυγιστούν», να «μετρηθούν» και εν τέλει να αποφασιστούν ποιες θα είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα παρθούν στους επόμενους τέσσερις μήνες. Ήδη η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να παραμείνει στα μνημονιακά πλαίσια, αφού οι μεταρρυθμίσεις που θα παρατεθούν πρέπει να είναι σύμφωνη με την λογική της τρόικα και – επιπλέον – δεν θα πρέπει να καταργηθεί κανένας από τους μνημονιακούς νόμους.

Πέραν ότι δεν είμεθα χαιρέκακοι, ώστε να χαιρόμαστε με την αποτυχία, επιπλέον δεν είμαστε φορείς στείρας αντιπολιτεύσεως, αλλά αντιθέτως είμαστε η ΜΟΝΗ – πλέον – Εθνική Αντιπολίτευση εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Καθήκον μας, λοιπόν, όχι μόνο να ελέγχουμε την αντεθνική και αντιλαϊκή εξουσία, διά του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά και να προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα της χώρας, που – θεωρητικά τουλάχιστον – καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.

Εφόσον, λοιπόν, μας χωρίζουν 24 ώρες από την κατάθεση των κυβερνητικών προτάσεων, ας προβούμε σε κάποιες εποικοδομητικές προτάσεις για έξοδο της χώρας από την κρίση:
Λογιστικός Έλεγχος του Δημοσίου Χρέους: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει.

Κάθαρση: Σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάς/ Παράρτημα Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η διαφθορά στοιχίζει στην Ελλάδα ετησίως το αστρονομικό ποσό των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ. Μονόδρομος, λοιπόν, η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία, τους κρατικούς οργανισμούς, αλλά και τους υπόλοιπους φορείς της κλεπτοκρατίας όπως: Κανάλια, εφημερίδες, γραφεία κατασκευαστικών εταιρειών και λοιπών εταιρειών της πλουτοκρατίας, όπως και σε διάφορες λίστες όπως Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν, Λονδίνου κλπ. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

Απεμπλοκή της χώρας από τα χρέη των τραπεζών: Μόνο για την περίοδο 2012 – 2014 οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν εισπράξει περισσότερα από 50 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίησή τους. Αυτά τα χρέη δεν αφορούν τον Ελληνικό Λαό, αφού έχουν δημιουργηθεί με υπαιτιότητα αυτών των εταιρειών και συνεπώς δεν επιτρέπεται να τα πληρώσει ο Λαός. Η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει μάλιστα περάσει από Eurogroup και αφορούσε την Ισπανία, συνεπώς ευκόλως μπορεί να γίνει και στην περίπτωση της Ελλάδος.

Διεκδίκηση κατοχικού δανείου: Κατά την διάρκεια της κατοχής οι γερμανικός στρατός λάμβανε χρήματα υπό μορφή δανείου από την Τράπεζα της Ελλάδος (εκτός των κατασχέσεων και των καταστροφών που υπέστη ο Ελληνισμός). Το χρέος τους αυτό οι Γερμανοί το αναγνώρισαν και μάλιστα πριν τη λήξη του πολέμου ξεκίνησαν να το αποπληρώνουν. Στην Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανήρχετο σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και με την προσθήκη ενός συμβολικού επιτοκίου, το χρέος σήμερα ανέρχεται σε 510 δισ. ευρώ. Υπάρχουν βεβαίως και άλλες εκτιμήσεις έγκριτων ευρωπαίων οικονομολόγων που κάνουν λόγο για 575 δισ. ευρώ (Jacques Delpla στην εφημερίδα Les Echos – 23/6/11).  Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο.

Αυτά είναι μερικά από τα μέτρα που μπορεί να πάρει μία κυβέρνηση, ώστε να έχει άμεσα κέρδη για την ανακούφιση του Ελληνικού Λαού. Τολμάει η κυβέρνηση να χτυπήσει την πλουτοκρατία και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν; Ιδού η Ρόδος... Αν πραγματικά θέλουν και επιθυμούν περισσότερες προγραμματικές λεπτομέρειες, ας έρθουν να παραλάβουν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής που είναι στην διάθεση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, ενώ μοιράζεται και μετεκλογικά από τους Χρυσαυγίτες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών