Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

Μαλλιοτραβιούνται στο ΣΥΡΙΖΑ για την μνημονιακή κωλοτούμπα....

Όσο και να θέλουν οι Συριζαίοι να καλύψουν την μνημονιακή κωλοτούμπα και να την βαφτίσουν "επιτυχής διαπραγμάτευση" και "αντίσταση στους διεθνείς τοκογλύφους", η αλήθεια είναι ότι δεν γίνονται πιστευτοί ούτε στο εσωκομματικό τους κοινό.

Η εσωτερική αστυνομία γνώμης μάλιστα του Σύριζα έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί ανοιχτά τους διαφωνούντες. Προσοχή: Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι όπως ο Νάσος Θεοδωρίδης.

Ο εν λόγω άπατρις και ακραιφνής αριστερός θεωρητικός του Σύριζα έχει ταχθεί ανοιχτά εναντίον της μνημονιακής κωλοτούμπας στην γραμμή Γλέζου. Αυτό βέβαια ουδόλως είναι αρεστό στους...
κολλητούς φίλους του Τσίπρα και δη στον Θεσσαλονικιό αντιρρησία στράτευσης Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα εσωκομματικό "bullying" που θα λέγαν κι αυτοί.



Όπως αποκαλύπτεται από διαδικτυακή ανάρτηση του Νάσου Θεοδωρίδη, ο Νίκος Καρανίκας απείλησε ανοιχτά τον πρώτο για τις εσωκομματικές του ενστάσεις σε σημείο που τον ανάγκασε να γράψει: "Ούτε χρυσαυγίτες δεν με έχουν τόσο ανοιχτά...".

Κανένας λόγος δεν υπάρχει να νιώθετε απειλή από οποιονδήποτε Χρυσαυγίτη κ. Θεοδωρίδη. Οι απειλές και τα βέλη προέρχονται εκ των έσω. Ο Νίκος Καρανίκας ήδη ετοιμάζει τα κάρβουνα...



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών