Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

Ασταμάτητος ο Παναγιώταρος στη βουλή αποκαλύπτει γιατί δεν επετράπη στους Χρυσαυγίτες βουλευτές να παρευρεθούν στο κοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε στην Ολομέλεια της Βουλής πως το Σύνταγμα και το Πολίτευμα έχει καταλυθεί στην Ελλάδα από τον σκευωρό Σαμαρά και ένα επίορκο παραδικαστικό κύκλωμα που ενορχήστρωσε και πραγματοποίησε την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε για ακόμη μια φορά πως δεν γίνεται ένας χαμηλόβαθμος δικαστικός λειτουργός να γίνεται ρυθμιστής του Πολιτεύματος δηλώνοντας: "Η αιτιολογία του αναπληρωτή εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού για την μη χορήγηση άδειας στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές...
για να εκπληρώσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα ήταν ότι οι κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις δεν εμπίπτουν στην έννοια των επαγγελματικών αναγκών των κρατουμένων βουλευτών.  Αν αυτό τιμά το Κοινοβούλιο, τότε προχωρήστε σε οποιαδήποτε διαδικασία..."

Τόνισε πως όλοι γνωρίζουν ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αθώοι και η δίωξη καθαρά πολιτική. Γι΄ αυτό και ο ελληνικός λαός εξέλεξε για τέσσερις συνεχόμενες φορές την Χρυσή Αυγή! Και την έχει καταστήσει τρίτο πολιτικό κόμμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών