Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2015

Βόμβα από πρώην βουλευτή της ΝΔ - Τάνια Ιακωβίδου - σε δελτίο ειδήσεων: "Έγινε καλπονοθεία από τη ΝΔ στις εκλογές"!!!

Γράφει ο Αινείας

Άλλοι το υποψιάζονται το λένε ψιθυριστά ή χαμηλόφωνα. Άλλοι το θεωρούν βέβαιο και το φωνάζουν σε κάθε τους ευκαιρία. Η Χρυσή Αυγή το έχει αποδείξει και στις προηγούμενες εκλογές!

Τώρα όμως ήρθε να το επιβεβαιώσει μια, πρώην, βουλευτής της ΝΔ που έκανε γνωστό στο πανελλήνιο ότι η ΝΔ μέσω των πιστών κομματόσκυλών της αλλοιώνει τη βούληση του Ελληνικού λαού προκειμένου να εκλέξει βουλευτές της αρεσκείας της.
Συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο του EXTRA με την Ανδριάνα Ζαρακέλη έκανε καταγγελία η πρώην Βουλευτής της ΝΔ Τανια Ιακωβιδου για αλλοίωση του εκλογικού αποτελεσματος.

Είπε συγκεκριμένα:

«Έκαναν πάρτι κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα. Εγώ είχα ανθρώπους που....
ψήφισαν με ένα σταυρό εμένα και δεν βρέθηκαν πουθενά τα ψηφοδέλτιά τους.
Στον Άγιο Νικόλαο Καλλιθέας εμφανίστηκαν οι άνθρωποι του… Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με κονκάρδες. Το καταγγέλλω λέγομαι Τανια Ιακωβιδου και τα λέω έξω απ τα δόντια. Είχαμε τετρασταυριες στις εκλογές είναι γνωστό αυτό. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Κοινοβούλιο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Παραδείγματος χάριν ο Άδωνις Γεωργιάδης έδινε σταυρούς στην πρώην σύζυγο του Μάκη Βοριδη την κυρία Ζωή Ράπτη και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στον κ.Χατζηδακη. Αυτό ξέρω αυτό καταγγέλλω».

Άραγε τα παραπάνω θορύβησαν κάποιον Εισαγγελέα ή ασχολούνται με τη....Δίκη της Χρυσής Αυγής και πώς θα γλυτώσουν τον δημόσιο εξευτελισμό τους;!

Αν μπορούν απλοί βουλευτές, μέσω των εγκάθετών τους, να "χιονιζουν" τις κάλπες και να αλλάζουν τη σταυροδοσία, φανταστείτε τι γίνεται με τα ψηφοδέλτια των κομμάτων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών