Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2015

Βαρουφάκης προς Σόιμπλε: Ελεήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ακόμη συνάντηση με τους Ευρωπαίους, ο Βαρουφάκης εξέφρασε την ανησυχία του για την δυναμική της Χρυσή Αυγής. Ο τύπος που κατάφερε να κάνει τόσες κωλοτούμπες σε μόλις 10 μέρες και που δηλώνει ότι "δεν θα πετάξουμε το παρό πρόγραμμα, το 67% των μέτρων το θέλαμε και εμείς", βγαίνει και παρακαλά με θλιβερό τρόπο τους Γερμανούς να τους στηρίξουν, για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα είπε: «Μπορούμε να δούμε ότι οι Γερμανοί είναι ένα έθνος που μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα από...
κάθε άλλο έθνος στην Ευρώπη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από εσάς ότι μία οικονομία, η οποία έχει υποστεί σοβαρή ύφεση, μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού μέσα στην κοινωνία της. Όταν σήμερα επιστρέψω στη χώρα μου θα βρεθώ στο Κοινοβούλιο. Ένα Κοινοβούλιο στο οποίο το τρίτο σε μέγεθος κόμμα δεν είναι νεοναζιστικό, αλλά καθαρά ναζιστικό κόμμα. Αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο πρωθυπουργός μας, κατέθεσε στεφάνι σε ένα μνημείο στην Καισαριανή για να τιμήσει τον αγώνα κατά του Ναζισμού. Άρα, λοιπόν, η Γερμανία μπορεί να είναι υπερήφανη ότι έχει εξουδετερωθεί ο ναζισμός, όμως είναι πραγματικά τραγική ειρωνεία ότι ο ναζισμός έχει σηκώσει και πάλι το άσχημο κεφάλι του στην Ελλάδα

Κοινώς ο Βαρουφάκης, χρησιμοποιώντας αριστερίστικη ορολογία, μην επιτρέποντας στους Χρυσαυγίτες να έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, παρακαλάει τον Σόιμπλε για λίγη στήριξη, ώστε να υπογράψουν ένα νέο μνημόνιο που θα περιλαμβάνει και τις «μεταρρυθμίσεις» που παρέλειψαν τα προηγούμενα! Δοξάστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών