Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015

Απειλεί ο κομμουνιστής Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., Πανούσης τους αστυνομικούς: "Θα διαλύσω τους θύλακες της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία"!

Γράφει ο Αινείας

Τη δική του ΤΣΕΚΑ (μετάφραση: η αιμοσταγής αστυνομία του μπολσεβικικού καθεστώτος του Λένιν, που έμεινε στην ιστορία για τις φρικαλεότητες, τις βάναυσες δολοφονίες και της κατώτατης στάθμης ανθρώπων - πρώην βαρυποινίτες και εγκληματίες -  που είχε ως μέλη της, με αποτέλεσμα να αλλάξει πολλές φορές ονομασία για να ξεχαστεί από τη μνήμη των ανθρώπων που τη μισούσαν.) ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Πανούση, ξεκινώντας τις πολιτικές διώξεις εντός του σώματος της ΕΛ.ΑΣ..

Σε συνέντευξή του στη Real News ο νέος Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. απαντώντας στην προβοκατόρικη ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τους 'θύλακες της Χρυσής Αυγής' εντός της Αστυνομίας απάντησε ως εξής:
"Αν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής, ή οποιασδήποτε ακραίας πολιτικής αντίληψης ή και θύλακες διαφθοράς, παρακαλώ να αυτοδιαλυθούν. Γιατί, εάν δεν....
αυτοδιαλυθούν, θα τους διαλύσω".

Κοινώς ο νέος Φέλιξ Ντερζίνσκι του Ελληνικού Σοβιέτ (το πραγματικό του όνομα ήταν Ιωσήφ Ντομάνσκι - της γνωστής "φυλής" - και το άλλαξε για ευνόητους λόγους) σκοπεύει με κάθε τρόπο να διώξει τους εχθρούς της "επανάστασης της Αριστεράς" και είναι έτοιμος για.... ακραία πράγματα καθώς προτίθεται να τους "διαλύσει".

Είναι τόσο "δημοκράτες" οι νέοι ινστρούχτορες του μπολσεβικισμού, που δε διστάζουν να κατατάξουν το πολιτικό φρόνημα, ανάμεσα στα.... "εγκλήματα" που πρέπει να παταχθούν, καταργώντας έτσι κάθε έννοια δικαίου και ελευθερίας γνώμης.

Το πιο χυδαίο όμως δεν είναι η πολιτική δίωξη, αλλά η προσπάθεια ταύτισης ενός κόμματος με "θύλακες διαφθοράς", όταν έχει αποδειχθεί περίτρανα η καθαρότητα των οικονομικών του μοναδικού Ελληνικού κόμματος που έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ και λοιπές κρατικές εξουσίες.

Υ.Γ.
ΤΣΕΚΑ: "Έκτακτη Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Αντεπανάστασης και των Δολιοφθορών".

Το 1917 χρησιμοποιήθηκαν βαρυποινίτες, ποινικοί, εγκληματίες, και γενικά άθλια, ανήθικα υποκείμενα για να "πετύχει" η Επανάσταση και να διωχθούν όλοι "αντιεπαναστάτες".
Λέτε κάτι τέτοιο να είχε στο μυαλό του νέος Ντερζίνσκι και ανακοίνωσε "5% στελέχωση της αστυνομίας με ρομά και λοιπές μειονότητες";!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών