Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ... Ο Σαμαράς επιχείρησε να σβήσει το όνομα του συμβούλου του, Παπασταύρου, από την Λίστα Λαγκάρντ;


Ο Σαμαράς επιχείρησε να σβήσει το όνομα του συμβούλου του, Παπασταύρου, από την Λίστα Λαγκάρντ;

Ανατριχιαστικές πληροφορίες σχετικά με την Λίστα Λαγκάρντ, τον σύμβουλο του Σαμαρά, Παπασταύρου, και τις υποκλοπές φιλοξενεί άρθρο του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, στο περιοδικό HOT DOC.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω σύμβουλος του Σαμαρά εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ με έναν λογαριασμό ύψους 5.386.374 ευρώ. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, για τον σχετικό λογαριασμό υπήρχαν διαβεβαιώσεις από τον ιουδαίο επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή ότι πρόκειται για δικά του χρήματα, τα οποία διαχειριζόταν ο Παπασταύρου ως δικηγόρος του. Όμως το γεγονός ότι ....
συνδικαιούχοι του λογαριασμού ήταν οι υπερήλικες γονείς του Παπασταύρου, δείχνει ότι απλώς ο Μιωνή ψευδόταν, προσπαθώντας να βγάλει πάνω από τον σύμβουλο του Σαμαρά τις ποινικές ευθύνες.
Το γεγονός ότι ο Μιωνή προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από λογαριασμούς που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, μας δείχνει απλώς ότι μέσω του συγκεκριμένου επιχειρηματία, γίνεται προσπάθεια απόσεισης των ευθυνών από το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας.
Όπως σημειώνει στο άρθρο του ο Βαξεβάνης, αμέσως πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι οι έρευνες προχωρούσαν με ρυθμό «χελώνας», λόγω της υποστελέχωσης των αρμόδιων υπηρεσιών, υπήρξε προφορική εντολή από τον επόπτη τμήματος του ΣΔΟΕ προς τον ερευνητή υπάλληλο, να κλείσει τον φάκελο που αφορούσε τον σύμβουλο του Σαμαρά. Αυτό την στιγμή που δεκάδες στοιχεία τεκμηρίωσης βρισκόντουσαν υπό έρευνα. Από ότι αναφέρει το δημοσίευμα ο υπάλληλος αρνήθηκε να υπακούσει την προφορική εντολή και κατέθεσε εγγράφως τις αντιρρήσεις του.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα τα ονόματα των εμπλεκομένων (δηλαδή του ελεγκτή και του επόπτη) είναι στην διάθεση του περιοδικού, αλλά και στην διάθεση του εισαγγελέα, που προτίθεται να ελέγξει την όλη υπόθεση. Εμείς, βεβαίως, με την σειρά μας αμφιβάλλουμε ότι θα βρεθεί εισαγγελέας πρόθυμος να κάνει τον σχετικό έλεγχο, αλλά ευελπιστούμε, την στιγμή που η ΝΔ έχει συμμετάσχει πολλάκις στην αθώωση νυν υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για κακουργήματα.
Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγείου με τους απατεώνες που λυμαίνονται τον τόπο.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών