Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015

Η Χρυσή Αυγή ως εκφραστής της Λαϊκής δυσαρέσκειας κατά της μνημονιακής και εθνομηδενιστικής διακυβέρνησης του Σύριζα

Μιας και ο Βαρουφάκης αντιμετωπίζεται με όρους τηλεοπτικού σταρ, αυτό το οποίο αντιλαμβανόμαστε είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα ανάλογο πολιτικό σόου. Για να δεις την αλήθεια πρέπει να φερθείς όπως στις διαφημίσεις, όπου οφείλεις να παρατηρήσεις τα «ψιλά γράμματα», τα οποία καθώς «τρέχουν» φανερώνουν όλη την κρυφή ατζέντα της διαφήμισης. Γιατί και στην «ενημέρωση» που κυριαρχεί από τα καθεστωτικά ΜΜΕ επικρατεί μια άλλη, διαφημιστικού περιεχομένου, αφήγηση των γεγονότων.

Όλο το μέχρι πρότινος σκληρά μνημονιακό μιντιακό σύστημα έχει συνασπιστεί γύρω από τους νέους ισχυρούς του Τόπου, την συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Μεγεθύνουν τους «εξυπνακισμούς» του Βαρουφάκη, εξαίρουν τον...
«ρεαλισμό» του Τσίπρα και προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι πράγματι γίνεται μια «σκληρή διαπραγμάτευση», η οποία όμως δεν μπορεί να βγει έξω από τα όρια του εφικτού και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αποδεχτούν αδιαμαρτύρητα την «συμβιβαστική» κατάληξη. Αυτό στο οποίο ποντάρουν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα μνημονιακά ΜΜΕ είναι στην λογική του «λιγότερο κακού», που διέπει ένα πολύ μεγάλο μέρος του Λαού μας.

Αυτή η λογική είναι που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ως «σωτήρα», γι’ αυτό και οι νέοι εξουσιαστές ποντάρουν στο «και δύο από τα δέκα να κάνουν, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι». Δείγμα το πόσο ξενόδουλη και κατάπτυστη ήταν η προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Χρέος δικό μας, κάτω από τους ήδη διαμορφωμένους νέους πολιτικούς συσχετισμούς, είναι να αναλύουμε κάθε λεπτομέρεια της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, φανερής και αφανούς. Πρώτιστο επαναστατικό καθήκον σε κάθε εποχή, ανεξαρτήτων συνθηκών, είναι η αποκάλυψη της αλήθειας. Η νέα διάψευση των ελπίδων του Ελληνικού Λαού από τον ΣΥΡΙΖΑ ας γίνει ο προωθητικός παράγοντας για την ανάδειξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ως Εθνικής και Λαϊκής αντιπολίτευσης.

Επειδή δεν παραμυθιαστήκαμε προεκλογικά και επειδή δεν τρέφουμε αυταπάτες για την πολιτική που θα ασκήσει (και) η νέα συγκυβέρνηση, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε ως Πολιτικό Κίνημα την δυναμική της Λαϊκής δυσαρέσκειας απέναντι στη νέα επέλαση της μνημονιακής κατοχής.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών