Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015

GUARDIAN: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές ρεπορτάζ από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά, το Πέραμα και το Κερατσίνι, έκανε η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας Guardian, Ελενα Σμιθ. Και μετά από την ακριβή περιγραφή της επικρατούσας δυσμενούς κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, εισέρχεται στα πολιτικά, επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι το δεύτερο κόμμα στην περιοχή. Προσθέτοντας με νόημα, πως αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη για την πρωτιά:

«Η κλινική δεν είναι πολύ μακριά από τον δρόμο στο τέλος του λόφου όπου την ώρα του ρεπορτάζ, μαυροντυμένοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να...
συζητούν για την πολιτική στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. Πριν από πέντε χρόνια, η Χρυσή Αυγή είχε πάρει 83 ψήφους, τώρα το ποσοστό της ξεπερνά το 9%, ποσοστό που την φέρνει στη δεύτερη θέση μετά τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή. Ολοένα και περισσότερο, το Πέραμα έχει ιδωθεί ως ο ταγός για το τι μπορεί να συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει».

Και βέβαια, η Βρετανίδα δημοσιογράφος, δε βλέπει πρωτιά της Χρυσής Αυγής –αν αποτύχουν οι Τσιπροκαμμένοι- μόνο στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά, αλλά –παραθέτοντας δηλώσεις ενός ταξιτζή που λόγω του επαγγέλματός του γνωρίζει τις διαθέσεις της κοινής γνώμης- και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα:

«“Αν οι Έλληνες απογοητευτούν ξανά, τότε θα υπάρχει για αυτούς μόνο ένα μέρος να στραφούν” μας δηλώνει ο Αλέκος Παπαθανασίου, επί χρόνια κάτοικος του Περάματος και οδηγός Ταξί. “Το ακούω όλη την ώρα” προσθέτει με ένα ελαφρό μειδίαμα και καταλήγει: “Η Χρυσή Αυγή δεν πήγε πουθενά. Παραμονεύει για να νικήσει τις καρδιές των Ελλήνων και υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που την επόμενη φορά, είναι πρόθυμη να τους αγκαλιάσει”.

Κι αυτό δεν το ξέρει μόνο ο συμπαθής ταξιτζής του Περάματος, αλλά όλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γι’ αυτό λυσσάνε οι κάργιες… Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών