Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2015

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Στυγερή δολοφονία αρχιφύλακα με καλάσνικοφ

Νέα εν ψυχρώ δολοφονία με άρωμα τρομοκρατίας: Νεκρός 47 αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Ανατριχίλα προκαλεί η εν ψυχρώ εκτέλεση του 47χρονου αρχιφύλακα στην Στυλίδα. Τον δολοφόνησαν πυροβολώντας κατά ριπάς σε όλες τις πλευρές του αυτοκινήτου του. Τον βρήκε νεκρό σε μία λίμνη αίματος η μητέρα του, που άκουσε τον καταιγισμό πυροβολισμών
Μία στυγνή εκτέλεση εκτυλίχθητε στην Στυλίδα, με τον 47χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού να είναι το θύμα και τους δολοφόνους του να παραμένουν άφαντοι. Οι δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, Μάκη Γκαλιμάνη, πατέρα δύο παιδιών, δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί από τις αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί βρήκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και....
δύο κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το θύμα δέχθηκε σφαίρες από το θώρακα μέχρι το κεφάλι, και απ’ όλες τις πλευρές και έπεσε αιμόφυρτος στο κάθισμα του αυτοκινήτου.
Στο σπίτι του άτυχου 47χρονου αρχιφύλακα, εκείνη την ώρα βρίσκονταν μόνο η μητέρα του. Μετά τους πυροβολισμούς, όταν βγήκε από το σπίτι, είδε το γιο της μέσα στα αίματα και ξέσπασε σε φωνές ενώ βρέθηκαν εκεί και γείτονες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εν ψυχρώ εκτέλεση. Οι ίδιοι περιγράφοντας την κατάσταση που επικράτησε μιλούν για «πόλεμο από τους πυροβολισμούς».
Οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Σημειώνουμε πως στον Δομοκό κρατούνται «βαριά ονόματα» του ελληνικού υποκόσμου αλλά και τρομοκράτες από όλο το φάσμα του αντάρτικου πόλης, ενώ στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει και οι κατά καιρούς αντιδράσεις και αναφορές τρομοκρατικών οργανώσεων στις φυλακές του Δομοκού.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-elegchou-h-egklhmatikothta-stugerh-dolofonia-archifulaka-me-kalasniko#ixzz3SVXSeAM6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών