Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2015

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ... Τον χλευάζει μέχρι και το λαομίσητο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου..

Αφού πρώτα έπεσε στη χλεύη του ξακουστού «Μπουμπούκου» -που προσφέρθηκε για κοινοβουλευτικός… εισηγητής της συγκυβέρνησης στο νέο Μνημόνιο- η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έπεσε και στη χλεύη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, μετά τον διορισμό του πρώην αρχιπασόκου συνδικαλιστή Τσουκαλά, ως γενικού γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η κλεφτο-πασοκαρία εξέδωσε την παρακάτω χλευαστική ανακοίνωση:

«H κυβέρνηση αυτοτρολάρεται! Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο εργατοπατέρας και αρχισυνδικαλιστής, που αποδοκιμάστηκε ως υποψήφιος βουλευτής παρότι ήταν.....
βουλευτής επικρατείας στην προηγούμενη βουλή, ο κ. Δ. Τσουκαλάς!!! Έτσι για να σταλεί σαφές μήνυμα ότι δεν θα γίνει καμία διοικητική μεταρρύθμιση».

Ποιο είναι το χειρότερο για μια κυβέρνηση; Όχι να τη βρίζουν και να την… καταριούνται οι πολιτικοί αντίπαλοι και οι Έλληνες πολίτες –αυτό είναι σύνηθες, οι Σαμαροβενιζέλοι το άντεξαν 2 ½ ολόκληρα χρόνια- αλλά να την χλευάζουν! Όταν αρχίζει να συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι λίγα είναι τα ψωμιά της!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών