Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2015

ΣΥΡΙΖΑ προς... Έλληνες ψηφοφόρους: "Σε λίγο όλοι οι λαθρομετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές σας"


Ξεκάθαρο μήνυμα Σύριζα προς Έλληνες: Ετοιμαστείτε, γιατί σύντομα οι λαθρομετανάστες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές σας!

Δεν φαίνεται να λαμβάνει μαθήματα ο ΣΥΡΙΖΑ από τα γεγονότα που συγκλονίζουν ολόκληρη την Ευρώπη με τις δολοφονικές επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον «αντιφρονούντων», όπου ως «αντιφρονούντες» ορίζονται οι μη τζιχαντιστές. Δεν φαίνεται επίσης να λαμβάνει μαθήματα από το γεγονός ότι αριστεριστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τουλάχιστον μία φορά ξυλοφορτωθεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε συγκεντρώσεις συμπαράστασης του ροζ συνονθυλεύματος προς αυτούς.
Αυτό θα ήταν αυστηρώς κομματικό τους ζήτημα, αν αυτή τη στιγμή δεν ήταν κυβέρνηση της χώρας. Τώρα οι όποιες ιδεοληψίες τους αντανακλούν απευθείας στην διαβίωση των Ελλήνων και στην ασφάλειά τους. Συνεπώς οι ....
δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού περί της Αμυγδαλέζας, μόνο ως ανησυχητικές μπορούν να χαρακτηριστούν.
Συγκεκριμένα, μετά από παλινωδίες που έδειχναν τις εσωκομματικές έριδες του μορφώματος, ο Πανούσης είπε: «στόχος είναι σε 100 ημέρες να κλείσει η Αμυγδαλέζα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να προχωρήσουν οι διαμορφώσεις χώρων Αττικής για τρία κέντρα ανοιχτής φιλοξενίας μεταναστών, μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση και θέλουμε να την επιταχύνουμε. μια επιτροπή που συστήνεται θα προχωρήσει σε επανέλεγχο όλων των φακέλων για έναν προς έναν. Θα διαπιστώσουμε ποιοι είναι άρρωστοι, ασυνόδευτοι ανήλικοι, μετανάστες με σημαντικό χρόνο κράτησης ακόμα και 18 μήνες, ποιοι δικαιούνται άσυλο, ποιοι δεν μπορούν να απελαθούν κ.α κατηγορίες και αναμένεται τις προσεχείς 5-10  ημέρες να παραδώσει τα στοιχεία. Κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά».
Η Αμυγδαλέζα, όπως και τα υπόλοιπα «κέντρα κράτησης», ήταν ένα επικοινωνιακό - προεκλογικό τρυκ της νουδούλας, έτσι ώστε να πείσουν τους Έλληνες ότι ενδιαφέρονται για την λαθρομετανάστευση. Ήταν ένα ημίμετρο που θα κρατούσε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και παράλληλα θα οδηγούσε μερικές χιλιάδες απ' αυτούς μακριά από τα αστικά κέντρα. Τώρα ο Πανούσης προαναγγέλλει το άνοιγμά τους, ώστε να ξεχυθούν και πάλι στα αστικά κέντρα οι λαθρομετανάστες.
Αμφότερες οι πολιτικές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφικές και για τον κοινωνικό ιστό της χώρας και για τους Έλληνες πολίτες που βιώνουν την ανασφάλεια και για τους λαθρομετανάστες που γίνονται θύματα στα φραουλοχώραφα των διεθνιστών και των πασοκτζήδων, όπως στην Μανωλάδα. Η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει την πλέον ανθρωπιστική πολιτική τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους λαθρομετανάστες. Αυτή δεν είναι άλλη από την εφαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας που απαιτεί την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Επιπροσθέτως κατάργηση της επαίσχυντης Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που «φυλακίζει» τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και δεν τους αφήνει να φτάσουν στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης που θέλουν να πάνε.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-pros-ellhnes-etoimasteite-tha-afhsoume-olous-tous-lathrometanastes-s#ixzz3S09KA11z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών