Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Όταν τους είπαμε πράκτορες της Άγκυρας παρεξηγήθηκαν: Οι τουρκόφρονες συριζαίοι βουλευτές ζητούν την προδοσία της Ελλάδος


Όταν τους είπαμε πράκτορες της Άγκυρας παρεξηγήθηκαν: Οι τουρκόφρονες συριζαίοι βουλευτές ζητούν την προδοσία της Ελλάδος

Συνέντευξη σε τούρκικη εφημερίδα έδωσαν οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ, και μίλησαν για τα ζητήματα που άπτονται των συμφερόντων και των επιδιώξεων της Τουρκίας. Στην «ημερήσια διάταξη» της συνεντεύξεως ο φράκτης του Έβρου, οι μουφτήδες και φυσικά η «τούρκικη» μειονότητα, όπως αρέσκονται να αποκαλούν τους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης.
Οι τουρκόφρονες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφότου παπαγάλισαν τις θέσεις της Τουρκίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, εναπόθεσαν τις ελπίδες του στον Τσίπρα. Συγκεκριμένα ο Ζεϊμπέκ είπε: «Ο Τσίπρας γνωρίζει καλά τα προβλήματά μας. Μας έχει πει ότι οι διακρίσεις εις βάρος των Τούρκων πρέπει να σταματήσουν. Επίσης έστειλε μήνυμα λέγοντας πως.....
θα κατεδαφίσει το τείχος του αίσχους που έχει μήκος 12,5 χιλιόμετρα».
Φυσικά, βάσει των διεθνών Συνθηκών, αλλά και της πραγματικότητας, στην Θράκη δεν κατοικούν «τούρκοι», αλλά Έλληνες Μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν υφίστανται την οποιαδήποτε διάκριση. Όμως ο τουρκόφρονας βουλευτές δεν αναφέρεται στα θρησκευτικά ή τα αστικά δικαιώματα των ανθρώπων, αλλά στο κατά πόσο θα διαχέεται η τουρκική προπαγάνδα ελευθέρως από το προξενείο, προς τους ανυποψίαστους πολίτες. Όσον αφορά δε, το «τείχος του αίσχους», ο λόγος φυσικά για τον φράχτη του Έβρου, ο οποίος παρότι πλήρως αποτυχημένος, έχει έναν συμβολισμό εναντίον των τούρκων δουλεμπόρων, που εργάζονται υπέρ του σχεδίου Οζάλ, για κατακλυσμό της Ελλάδας με λαθρομετανάστες.
Το πραγματικό ζητούμενο, όμως, για τους τουρκόφρονες ήταν και είναι, όπως προείπαμε, η τουρκοποίηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η ερώτηση του τούρκου δημοσιογράφου σχετικά με την παράνομη οργάνωση «τουρκική ένωση Ξάνθης», για να λάβει την απάντηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιταχθεί στις πρακτικές αντι-μειονότητας στην Ελλάδα», εννοώντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωριστεί αυτή η παράνομη οργάνωση. Στο ζήτημα των μουφτήδων, τάχτηκαν υπέρ των ψευδομουφτήδων, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να διορίζονται οι μουφτήδες από την Αθήνα».
«Η Ελλάδα χρειάζεται την Τουρκία» είναι η απόληξη της όλης συζητήσεως. Ο λόγος, φυσικά, για τον τουρισμό και την εύκολη εκχώρηση βίζας προς τους φιλόδοξους «επισκέπτες από την γείτονα», σε μία μπουτάρεια απομίμηση μεταξύ τουρκοφρόνων. Αλήθεια, όμως, πώς συνάδει η εκχώρηση βίζας σε τούρκους την στιγμή που το τουρκικό προξενείο δρα υποχθόνια, υποστηρίζοντας παράνομες οργανώσεις που φιλοδοξούν την απόσχιση εθνικών εδαφών από την ελληνική επικράτεια. Και με ποιο τρόπο αμύνεται το ελλαδικό κράτος έναντι αυτή της επιθετικότητας; Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως παρατέθηκε από τους βουλευτές του, ήταν εξόχως σαφές: Άμυνα με την όπισθεν!
Η Χρυσή Αυγή ως μόνη Εθνική Αντιπολίτευση σε αυτόν τον τόπο, δηλώνει ότι οι μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου ουδέποτε θα γίνουν κυβερνητική πολιτική στην Ελλάδα. Η Εθνική Προδοσία δεν θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών