Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

Χριστοδουλοπούλου: Θα δώσουμε Ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά λαθομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σύριζα οδεύει ολοταχώς προς την αλλοίωση του έθνους μας, καθιστώντας μέσα σε λίγα χρόνια τους Έλληνες μειοψηφία στην ίδια τους την χώρα. Όταν τέθηκε το θέμα ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας βρήκε τον προηγούμενο ανθελληνικό νόμο αντισυνταγματικό, η υπουργός δήλωσε ότι ουδέν πρόβλημα, θα φτιάξουν άλλον που θα "περάσει" από την δικαιοσύνη.

Και όταν της είπαν για το ότι πρέπει να πείσουν και τον Καμμένο...
πάλι κανένα πρόβλημα! Δήλωσε ότι εκείνος θα δείξει ανοχή ή στην τελική θα το ψηφίσουν οι υπόλοιποι ανθέλληνες του κοινοβουλίου. Και βέβαια κανένας φόβος μήπως ο υπερπατριώτης Καμμένος ρίξει την κυβέρνηση!


1 σχόλιο:

  1. παλιο πατσαβουρα ευχωμαι να εισαι η πρωτη που θα σφαξουν τα λαθροπαιδια ,αλλα μη νομιζεις οτι θα την γλυτωσεις ,και να ξερεις οτι οταν ερθει μια κυβερνηση πατριωτικη ολοι αυτοι οι βρωμιαρηδες μαζι και ολοι εσεις που τους υποστηριζεται θα αρθει η ιθαγενεια ολων σας ψοφα παλιο σιχαμα που εισαι σαν αλκοολικη πουτανα της τρουμπας [παρακαλω να δημοσιευσεται αυτο που γραφω με δικη μου ευθυνη ευχαριστω νικανδρα και συγνωμη για το λεξιλογιο ,πραγματικα μας εκαναν να σκεφτομαστε ασχημα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών