Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 10, 2015

Είμαι κι εγώ “εγκληματίας”!


Είμαι κι εγώ “εγκληματίας”!

Άρθρο του Λευτέρη Πανούση στην εφημερίδα Εμπρός

Βγήκε λέει κατά πλειοψηφίαν[!] η απόφαση για την παραπομπή σε δίκη των πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής.  Με σκορ 2-1! [ντέρμπυ,δηλαδή] Και με το σκεπτικό πως ήσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης!
Ποιας εγκληματικής οργάνωσης αφού η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα;  Και γιατί να είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή;
Επειδή στάθηκε στο πλευρό των διωκόμενων Ελλήνων, εκεί όπου λαθρέποικοι και λαθροεισβολείς, έχουν εγκαταστήσει τον τρόμο του Ισλάμ και τη βία του στιλέτου. Στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια, στον Κολωνό, στο Μεταξουργείο, στα Πατήσια, παντού όπου....
έχει καταληφθεί ελληνικό έδαφος. Εκεί όπου ο Έλληνας λογίζεται ως πολίτης δευτέρας κατηγορίας και τον σκοτώνουν μέρα μεσημέρι για να του πάρουν είκοσι ευρώ.
Γι αυτό έκριναν οι δύο από τους τρεις λειτουργούς της δικαιοσύνης ότι είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή! Μα τότε είμαι κι εγώ εγκληματίας! Γιατί κι εγώ κ.κ. δικαστές αγωνίζομαι για να προστατεύσω το σπίτι μου, την οικογένεια μου, τη γειτονιά μου και προπαντός αγωνίζομαι για να υπερασπίσω την πατρίδα από την εισβολή αφροασιατικών μαζών, που ζητάνε έναν νέο γύρο στην αρχαία αντιπαράθεση μεταξύ ανατολής και δύσης…
Και να σας πω και κάτι ακόμα κ.κ. δικαστές; Δεν ξέρω αν έχετε πατήσει ποτέ το πόδι σας στις λαθροκατακτημένες περιοχές της Αθήνας αλλά εδώ δεν βγαίνεις μοναχός σου να αντισταθείς στη βία του Αφγανού, στο καλάσνικωφ του αλβανού και στο μαχαίρι του Μαροκινού. Εξόν κι αν θες να αυτοκτονήσεις… Γιατί η αστυνομία και το κράτος κ. κ. δικαστές μας έχουν αφήσει μονάχους απέναντι στην καθημερινή τρομοκρατία του λαθρέποικου και του λαθροεισβολέα.
Κι έτσι, όλοι εμείς σαν τον Οδυσσέα, αποφασίσαμε να αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο μας . Γι αυτό είμαστε κι εμείς εγκληματίες κ. κ. δικαστές… Κι είμαστε πολλοί εμείς οι εγκληματίες, ξέρετε…  Είμαστε οι δεκάδες χιλιάδες των Αθηναίων που στηρίξαμε την Ελληνική Αυγή στις δημοτικές εκλογές,είμαστε οιεκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που στηρίξαμε τη Χρυσή Αυγή στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.  Είμαστε οι αμέτρητοι μικροεπιχειρηματίες που πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας σε δήμους και σε εφορίες, για να έρθει μετά ο πάσα ένας αλλοδαπός και να πουλάει τα λαθραία του απόξω από τη πόρτα των μαγαζιών μας.
Είμαστε οι μικροπωλητές της Ραφήνας που η αστυνομία μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, είμαστε οιμικροεπαγγελματίες που κλείσαμε τα μαγαζιά μας, επειδή νέκρωσαν εξαιτίας των λαθρομεταναστών ολόκληρες περιοχές, είμαστε οι χιλιάδες των συνταξιούχων που ένας χρυσαυγίτης  κάποτε μας οδήγησε με ασφάλεια μέχρι την τράπεζα για να πάρουμε τη σύνταξη μας, είμαστε οι χιλιάδες των ανέργων, των άστεγων και των πεινασμένων Ελλήνων, που μοναχά η Χρυσή Αυγή μας έδωσε ένα πιάτο φαί, [είμαστε οι Έλληνες που τους στερούν την ιστορία τους, τη γλώσσα τους και το μέλλον τους], είμαστε προπάντων οι νέοι και οι νέες που αντιμετωπίζουμε τον τρόμο της ανεργίας, σε μια πατρίδα η οποία πλέον γνοιάζεται πιο πολύ για τον μετανάστη, παρά για τον Έλληνα.
Όλους εμάς πρέπει λοιπόν να δικάσετε κ. κ. δικαστές. Γιατί αν είναι αυτοί που μας βοήθησαν εγκληματίες, τότε εμείς είμαστε δυο φορές εγκληματίες, επειδή εμείς τους ζητήσαμε να μας βοηθήσουν και εμείς επικυρώσαμε τη δράση τους με την ψήφο μας.
Εμάς τους Έλληνες θα κληθείτε να αποκαλέσετε «εγκληματική οργάνωση» στη δίκη σας κ. κ. δικαστές. Και [δεν θα βρίσκεται ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος, ούτε ο κ.Κασιδιάρης απέναντι σας, στα έδρανα των κατηγορουμενων. Θα βρίσκεται η πάσχουσα Ελλάδα. Αυτήν θα καταδικάσετε, κατά πλειοψηφίαν, σεβαστοί κ. κ. δικαστές
Και γι αυτή τη δίκη θα σας κρίνει η Ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών