Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 10, 2015

Πάνος Καμμένος: «Διαφωνώ» με τον Βαρουφάκη αλλά το νέο μνημόνιο θα το υπογράψω!

«Βαρυσήμαντες» δηλώσεις έκανε ο πολιτικός «ογκόλιθος» Πάνος Καμμένος σχετικά με τη νέα συμφωνία που πρόκειται συντόμως να υπογραφεί μεταξύ της νέας συγκυβέρνησης και των ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Το πρώτο που χρήζει σχολιασμού για τις σχετικές δηλώσεις Καμμένου είναι ότι έγιναν στο «αντισυστημικό» πάνελ του γνωστού Γιάννη Πρετεντέρη στην εκπομπή «Ανατροπή» στο MEGA. Καταρχάς εξαιρετικά πρόθυμος ο Πρετεντέρης να αγκαλιάσει τη νέα κυβέρνηση, την οποία δεν ήθελε με τίποτα πριν τις εκλογές, ενώ επιπροσθέτως δεν ήθελε καν τις εκλογές. Από την άλλη μεριά ο Πανοκαμμένος ο «πολέμιος της διαπλοκής», βγήκε άνετος στον μέχρι πρότινος «αρχιερέα» της Γιάννη Πρετεντέρη, προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις του.

Πάμε, όμως, στις δηλώσεις του Καμμένου, οι οποίες έχουν «εξαιρετική» σημασία. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δηλώσεις του ο προεδροπάνος...
«διαφωνεί» με τις δηλώσεις Βαρουφάκη για το 70% του μνημονίου και αντιπροτείνει plan B την χρηματοδότηση από άλλες χώρες και ευθεία σύγκρουση.

«Τσάμπα μάγκας», βέβαια, ο προεδροπάνος, αφού κάνει τις προτάσεις του εκ του ασφαλούς όντας ΥΠΕΘΑ και όχι ΥΠΟΙΚ. Μάλιστα είναι τόσο «τσάμπα μάγκας», αφού ύστερα από τις προτάσεις Γιούνκερ η υπογραφή του νέου μνημονίου είναι πραγματικά προ των πυλών και περιλαμβάνει το 70% του μνημονίου. Το ορθό θα ήταν να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση και να οδηγηθούμε είτε σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΟΤΑΜΙ, είτε σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Όμως, ούτε λόγος να γίνεται γι’ αυτό, αφού τώρα έχει πραγματοποιηθεί το όνειρό του και είναι υπουργός εξοπλισμών.

Αλήθεια, όμως, στις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα, ο Καμμένος μίλαγε για «όρθιους πρωθυπουργούς» και συμπλήρωνε λίγες μέρες μετά ότι «δεν θα βγούμε στην βίζιτα». Τώρα που θα υπογραφεί το νέο μνημόνιο και ο πανοκαμμένος θα συνυπογράψει ως «εταίρος πλήρους ευθύνης», τι θα λέει; Θα διατηρεί τις διαφωνίες του, έχοντας βάλει την υπογραφή του «φαρδιά – πλατιά»; Γιατί, Πάνο, καλή η διαφωνία στην «βίζιτα», αλλά χωρίς ιδιαίτερη αξία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών