Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

Μ. Ιγνατίου: Η «φωνή της Αμερικής» και των νταβατζήδων προτρέπει για κυβερνητική συνεργασία Σύριζα-ΝΔ

Μετά την μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα Τσίπρα και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, η «φωνή της Αμερικής», Μ. Ιγνατίου, προχωρά ένα βήμα παρακάτω καλώντας σε περαιτέρω συνεργασία -ακόμη και σε κυβερνητικό επίπεδο- των δύο πλευρών.

Από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο καθεστωτικός δημοσιογράφος και εκ των φανατικότερων υβριστών της Χρυσής Αυγής, προχωρά σε μια απεγνωσμένη έκκληση προς τις ηγέτιδες δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου, εκφράζοντας επί της ουσίας τις βαθύτερες προσδοκίες των διεθνών δανειστών.

Έγραψε λοιπόν ο Μ. Ιγνατίου:...
«Αφού ο Σύριζα και η ΝΔ θα ψηφίσουν Παυλόπουλο, γιατί δεν κάνουν και μια κυβέρνηση συνεργασίας, όπως συμβουλεύουν οι δανειστές»;

Από πολιτικής άποψης, ο δημοσιογράφος δεν πράττει άλλο τι παρά να αποτυπώσει μια θέση η οποία είχε εκφραστεί και προεκλογικά από πλήθος μέσων και μηχανισμών που ελέγχονται από την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου. Άλλωστε η εξυπηρέτηση των συμφερόντων αυτής της κλίκας, είναι το ζητούμενο για κάθε μεταπολιτευτική κυβέρνηση, της δεξιάς είτε της αριστεράς.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μ. Ιγνατίου επιχειρεί εναγωνίως να αποτρέψει εκείνο που πλέον δείχνει αναπόφευκτο: την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής, η οποία καθίσταται βεβαία μετά τις παλινωδίες του Σύριζα και της άτακτης υποχώρησής του μπροστά στις απαιτήσεις των διεθνών δανειστών.

Προς τούτο, καλεί ΝΔ και Σύριζα επιτέλους να τα βρουν, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φράξουν τον δρόμο της ολοκληρωτικής πολιτικής επικράτησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών