Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ… Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Απανωτά είναι τα χτυπήματα στους εβραίους της Ευρώπης, τον τελευταίο καιρό. Με πιο πρόσφατα, την φονική επίθεση σε συναγωγή της Κοπεγχάγης και την βεβήλωση εκατοντάδων τάφων σε εβραϊκό νεκροταφείο του Σαρ-Υνιόν, της Ανατολικής Γαλλίας.
Τέτοια είναι η ανασφάλεια που επικρατεί στις εβραϊκές κοινότητες, που ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπεντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι είναι σίγουρο πως θα συνεχιστούν τέτοιες επιθέσεις και ότι το Ισραήλ θα καλωσόριζε τους Εβραίους της Ευρώπης, που θα επέλεγαν την εγκατάσταση στην πατρίδα τους: «Αυτό το κύμα επιθέσεων και οι φονικές αντισημιτικές επιθέσεις που εντάσσονται σε αυτό αναμένεται να συνεχιστούν. Οι Εβραίοι δικαιούνται να....
έχουν προστασία σε όλες τις χώρες, αλλά εμείς λέμε στους Εβραίους, στους αδελφούς και τις αδελφές μας, το Ισραήλ είναι η πατρίδα σας. Προετοιμαζόμαστε και κάνουμε έκκληση για την απορρόφηση μίας μαζικής εισροής από την Ευρώπη. Το υπουργικό συμβούλιο πρόκειται να καταθέσει σχέδιο που θα ενθαρρύνει την υποδοχή των Εβραίων από τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ουκρανία και σε δεύτερο χρόνο, θα εξετάσει το θέμα της μετανάστευσης και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Τέλος, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ απέδωσε τις επιθέσεις στην «εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατία».
Αυτά, λοιπόν, είναι τα αποτελέσματα του… πολυπολιτισμού, τον οποίο ενθαρρύνουν μανιωδώς εδώ και δεκαετίες οι διεθνείς σιωνιστές και τώρα γύρισε μπούμερανγκ, πλήττοντας πρώτα απ’ όλους τους ομοφύλους του.

2 σχόλια:

  1. Βλέπετε πόσο καλοστημένο είναι το πακετάκι. Ο Ορισμός του " και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο".
    Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να θανατωθούν οι εβραίοι για να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους! Κάθε χώρα για κάθε ντόπιους! Η χώρα ΔΕΝ είναι για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών